Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τώρα τους λαθρομετανάστες σε αντιρατσιστική εξέγερση!

Σχόλιο από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
τι να πούμε για τον Αλιέξη; ο άνθρωπος που γέμισε τη χώρα με hot-spot έχει το θράσος να εμφανίζεται στη Βουλή - στην τηλεόραση και να χρησιμοποιεί τους λαθρομετανάστες. 
Θα λέγαμε ότι ζούμε στα βοθρολύματα των πολιτικών παρασίτων. 




«Φιτίλι» για παράνομες επαναπροωθήσεις, εξώσεις και απάνθρωπες αντιπροσφυγικές πρακτικές!
Άσυλο, ανοιχτά σύνορα και… σπίτια για όλους ζητούν (για την ώρα!) οι αλλοδαποί που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιώντας συλλαλητήριο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται η κυβέρνηση το Μεταναστευτικό! Στο συλλαλητήριο της Παρασκευής, που είχε και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρήθηκε να υιοθετηθεί η επικίνδυνη ρητορική που έχει βυθίσει στην κρίση τις ΗΠΑ, αφού ένα από τα κυρίαρχα συνθήματα ήταν «Από την Αθήνα ως την Αμερική – παγκόσμια εξέγερση αντιρατσιστική».

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε, επίσης, ένας εκ των διοργανωτών της

συγκέντρωσης -που είναι μάλιστα και δημοτικός σύμβουλος-, ο οποίος φώναζε στο μικρόφωνο ότι «θα απελάσουμε τον Μητσοτάκη», αποσπώντας τα χειροκροτήματα των αλλοδαπών που φαίνεται ότι επιθυμούν να… απαλλαγούν από τον πρωθυπουργό της χώρας!

Χρησιμοποιώντας τους μετανάστες ως εργαλείο, κάποιοι επιχείρησαν να ανάψουν και στην Ελλάδα το φιτίλι και δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε το παιχνίδι τους παρέχοντας τη στήριξή του. Το Τμήμα Προσφυγικής – Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η νεολαία της Κουμουνδούρου συμμετείχαν «υψώνοντας φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στο δόγμα της αποτροπής, στις παράνομες επαναπροωθήσεις, στις εξώσεις και σε όλες τις απάνθρωπες αντιπροσφυγικές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη», όπως διαδήλωσαν.

Μετανάστες από Πακιστάν, Μπανγκλαντές, Αφγανιστάν, Καμερούν, Κονγκό, Ακτή Ελεφαντοστού, Μπουρκίνα Φάσο, Σενεγάλη, Συρία από τις δομές του Ελαιώνα, του Σχιστού, της Μαλακάσας και της Κορίνθου ενώθηκαν και φώναξαν συνθήματα, όπως «Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες – όχι στις εξώσεις τις ρατσιστικές», «Τι θέλουμε; Χαρτιά! Πότε τα θέλουμε; Τώρα!», δείχνοντας ότι δεν ζητούν, αλλά απαιτούν. Μάλιστα, οι διοργανωτές έστησαν εξέδρα και έκαναν ομιλίες στη λεωφόρο Αμαλίας μπροστά στη Βουλή, ενώ τα συνθήματα ακούγονταν σε ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, μπενγκάλι, ουρντού, φαρσί και αραβικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)