Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ντ.Τραμπ: «Κινητοποιώ χιλιάδες στρατιώτες για την αποκατάσταση της τάξης»

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ντ.Τραμπ: «Κινητοποιώ χιλιάδες στρατιώτες για την αποκατάσταση της τάξης»

Την κινητοποίηση «χιλιάδων και χιλιάδων», όπως είπε χαρακτηριστικά, στρατιωτών αλλά και "πολιτικών δυνάμεων" και την πλήρη κινητοποίηση των ομοσπονδιακών Αρχών για την αποκατάσταση της τάξης στις πόλεις των ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό.


Όπως είπε ακόμη ο Αμερικανός πρόεδρος θα ζητήσει από τους κυβερνήτες των Πολιτειών που μαστίζονται από βίαιες διαδηλώσεις την κινητοποίηση της Εθνοφρουράς.



Εάν δεν το πράξουν τότε «θα στείλω εγώ τις στρατιωτικές δυνάμεις και θα λύσω το πρόβλημα αμέσως».

Μάλιστα ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε τον όρο ομοσπονδιακές στρατιωτικές δυνάμεις, .(federal military) κάτι που παραπέμπει έως αι σε στρατιωτικό νόμο, αν και ο Ντ.Ττραμπ απέφυγε να αναφερθεί ευθέως σε κάτι τέτοιο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)