Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Πήραν «φωτιά» τα όπλα στον Έβρο! Μήνυμα στην Τουρκία … (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήραν «φωτιά» τα όπλα στον Έβρο! Μήνυμα στην Τουρκία ... (ΒΙΝΤΕΟ)
«Σκίζουν τους αιθέρες» οι βολές των πυροβολικών συστημάτων του Στρατού Ξηράς, σε νέα απίστευτα και εντυπωσιακά πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ).
Aπό την Τρίτη 02 έως την Πέμπτη 04 Ιουνίου 2020, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, εκτελέσθηκαν Βολές Πυροβολικού Μάχης, στο Πεδίο Βολής Πετρωτών, με την συμμετοχή προσωπικού και οπλικών συστημάτων από
Μονάδες της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ», του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «Θράκη») και της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»).
Τα επιτυχή αποτελέσματα των βολών, τόσο ως προς την ακρίβεια των πυρών, όσο και ως προς τον όγκο τους, φανερώνουν την άρτια εκπαίδευση, το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και την άριστη επαγγελματική κατάρτιση των στελεχών που πηγάζει από την απαιτητική φύση της αποστολής που θα κληθούν να διεκπεραιώσουν καθώς και τις συνεχείς προσπάθειες του Ελληνικού Στρατού να υποστηρίζει και να τηρεί σε ύψιστη ετοιμότητα Α/Α συστήματα κορυφαίας τεχνολογίας.
Δείτε τα τρομερά πλάνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)