Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Ο Ν.Χαρδαλιάς ενώ συνωστίζεται με δημοσιογράφους απειλεί τους καταστηματάρχες για τον... συνωστισμό (φώτο)

Ο Ν.Χαρδαλιάς ενώ συνωστίζεται με δημοσιογράφους απειλεί τους καταστηματάρχες για τον... συνωστισμό (φώτο)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συνωστίστηκε με δημοσιογράφους έξω από το αεροδρόμιο Μακεδονία, χωρίς αυτό να τον εμποδίσει να εκτοξεύσει απειλές στους καταστηματάρχες για τον... συνωστισμό.

«Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία, οι κανόνες είναι αδιαπραγμάτευτοι», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στα φαινόμενα συνωστισμού στη Μύκονο, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

«Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ήθελε να στηρίξει και να ενισχύσει την αγορά, θέλαμε κι εμείς να αρθούν νωρίτερα τα μέτρα και να ανοίξουν οι επιχειρήσεις, αλλά με κανόνες, που είναι αδιαπραγμάτευτοι. Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια Υγεία. Όλοι να συνειδητοποιήσουν, και οι επιχειρηματίες, ότι άπαντες ακολουθούμε πρωτόκολλα και κανόνες» τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στο «λουκέτο» για δύο μήνες και στην επιβολή προστίμου 20.000€ σε beach bar στη Μύκονο.

Πρόσθεσε ακόμα ότι «δεν πρέπει να υπάρχει φόβος, καθώς αν τηρούμε τα μέτρα και τους κανόνες δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα» μιλώντας από το αεροδρόμιο Μακεδονία στο πλαίσιο των συσκέψεων με την Fraport και τους τοπικούς φορείς έτσι ώστε από την ερχόμενη Δευτέρα να υποδεχθεί το αεροδρόμιο πτήσεις από το εξωτερικό ύστερα από τρεις μήνες.

Βέβαια, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο ίδιος δεν τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας με τους δημοσιογράφους. Αν η παρακάτω εικόνα ήταν σε μαγαζί σύμφωνα με τις... απειλές του κ.Χαρδαλιά, θα επιβάλλονταν 20.000 ευρώ πρόστιμο και 2μηνο λουκέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)