Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Η Μπακογιαννοκρατία κινδυνεύει να αφανιστεί, κατάντησε την Αθήνα σε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Σχόλιο από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
ο μόνος που έλειπε από την χώρα είναι ο Μπακογιάννης τζούνιορ, μαζί με τον πρωθυπουργό Κούλη της οικογενείας Μητσοτάκη είναι το αχτύπητο δίδυμο της καταστροφής... 
Αφού θέλουν να ψοφήσουν τους Αθηναίους, αψηφώντας την ταλαιπωρία που δημιουργούν, η λύση είναι μία: διπλός αφορισμός και μία κατάρα δώρο - μπόνους από τους αγανακτισμένους !!!!!  

Ατέλειωτο βασανιστήριο ο «Μεγάλος Περίπατος»!


«Έμφραγμα» στους δρόμους της Αθήνας από την προχειρότητα και τη βιασύνη του Μπακογιάννη. Οργή των πάντων
Μεγάλος… Γολγοθάς» της Αθήνας θα ήταν ο πιο ταιριαστός τίτλος για να
περιγράψει την κατάσταση που προκάλεσε η ατυχής έμπνευση για τη δημιουργία ενός «Μεγάλου Περιπάτου», καθώς η προχειρότητα και η βιασύνη κατασκευής του έργου φάνηκαν από την πρώτη κιόλας ημέρα της εφαρμογής του!
Το πρώτο καμπανάκι είχε χτυπήσει από το βράδυ της Κυριακής, όταν τα συνεργεία έκλειναν δύο λωρίδες της Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα αυτή να «αναστενάξει» σε ώρες κατά τις οποίες συνήθως η κίνηση ήταν ελάχιστη. Το πρωί της Δευτέρας ήρθε η επιβεβαίωση, αφού στο κέντρο προκλήθηκε κυκλοφοριακό έμφραγμα. Τα οχήματα ήταν ακινητοποιημένα σε όλες σχεδόν τις εισόδους προς κέντρο, ενώ η Συγγρού από τον Αγιο Σώστη, η Καλλιρρόης και η Αλεξάνδρας έμοιαζαν με… πάρκινγκ! Το μποτιλιάρισμα εξαπλώθηκε σαν ντόμινο και σε όλες τις οδικές αρτηρίες που οδηγούν στο κέντρο της Αθήνας, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των τροχονόμων να βάλουν μια τάξη.
Οι εμπνευστές της πολυδιαφημισμένης παρέμβασης «στολίστηκαν» δεόντως από τους οδηγούς, αφού ο «Περίπατος» ανάγκασε χιλιάδες εργαζομένους να φτάσουν καθυστερημένα στην εργασία τους και όσους χρειάστηκε να διασχίσουν το κέντρο να χάσουν πολλές ώρες στο τιμόνι.
Το… όνειρο ενός ρομαντικού περιπάτου στο κέντρο της Αθήνας αποδείχθηκε εφιάλτης, αφού είναι εμφανές ότι δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές και ίσως είναι από τις λίγες φορές που τόσο πολλοί συμφώνησαν σε αυτό.
Προτού ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης πανηγυρίσει στο διαδίκτυο για μια «Αθήνα ανοιχτή για όλους», θα έπρεπε να ρίξει μια ματιά στα κοινωνικά δίκτυα που τον πέρασαν γενεές δεκατέσσερις. Αν κάτι δεν αλλάξει άμεσα, θα τον «λούζουν» καθημερινά χιλιάδες οδηγοί αλλά και οι δημοτικοί αστυνομικοί που «τ’ ακούνε» ξεροσταλιάζοντας στις κλειστές εισόδους του «Περιπάτου», μόνο και μόνο για να απολαμβάνουν τη βόλτα τους οι τουρίστες και να σκοτώνουν τον χρόνο τους αργόσχολοι σουλατσαδόροι χαζεύοντας βιτρίνες και ποδηλάτες.
Τουλάχιστον, οι φωστήρες θα μπορούσαν να εφαρμόσουν τον «Περίπατο» τον Αύγουστο, όταν οι… ιθαγενείς λιγοστεύουν ή παίρνουν άδειες και οι τουρίστες είναι πολλοί. Τις υπόλοιπες ημέρες μόνο ως… τιμωρία μπορεί να λειτουργήσει.
dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)