Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Τραμπ: Οι ΗΠΑ δεν θα γίνουν "καταυλισμός μεταναστών" σαν την Ευρώπη

O πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ δεν θα μετατραπούν σε "καταυλισμό μεταναστών", αναφέροντας για μία ακόμη φορά το παράδειγμα της Ευρώπης προκειμένου να υπερασπιστεί την πολιτική του, εκείνη της "μηδενικής ανοχής" και κατηγορώντας, την ίδια ώρα, τους Δημοκρατικούς ότι δεν προσέρχονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσουν τη μεταρρύθμισης της νομοθεσίας για το μεταναστευτικό.

"Οι ΗΠΑ δεν θα γίνουν καταυλισμός προσφύγων" σημείωσε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, στην έναρξη της ομιλίας του στο Εθνικό Συμβούλιο Διαστήματος στον Λευκό Οίκο.

"Ούτε θα γίνουν κέντρο κράτησης προσφύγων- αυτό δεν θα συμβεί" πρόσθεσε ο μεγιστάνας.

"Εάν βλέπετε αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη, εάν βλέπετε αυτό που συμβαίνει αλλού, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό στις ΗΠΑ. Όχι υπό τη διακυβέρνησή μου".

Την ίδια ώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ επισήμανε την "θλιβερή" κατάσταση των παιδιών που χωρίζονται από τους γονείς τους, παράτυπους μετανάστες, στα σύνορα, ενώ χαρακτήρισε αυτόν τον χωρισμό σκληρό και φρικτό. Θα μπορούσε, ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, να διευθετηθεί "σύντομα", εάν το Κογκρέσο ψήφιζε ένα νομοσχέδιο για τη μετανάστευση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)