Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Τότε «Αγανακτισμένοι», σήμερα «χιτλερικοί»

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πληρώνονται σήμερα με το ίδιο νόμισμα για τις πολιτικές ακρότητες και τις επαναστατικές εξαλλοσύνες τους όταν βρίσκονταν στην αντιπολίτευση. 
Από το 2010 και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ ανέχθηκε και φλέρταρε ανοικτά με τον πολιτικό τραμπουκισμό που άσκησαν «αγανακτισμένοι» πολίτες, και είχαν ως θύματα υπουργούς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Κωστής Χατζηδάκης, Θεόδωρος Πάγκαλος, Κώστας Σημίτης, Δημήτρης Σιούφας, Κώστας Σκανδαλίδης και Γιώργος Πεταλωτής, είναι ορισμένα μόνο από τα δεκάδες θύματα των τραμπούκων. 
Ο Αλέξης Τσίπρας επένδυσε πολιτικά στην ακραία πόλωση και στους τραμπουκισμούς που εκδήλωσαν τα δυο άκρα της «πλατείας»,
τα πρώτα χρόνια των μνημονίων, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα απαξιωθεί ακόμη περισσότερο το παραδοσιακό πολιτικό σύστημα και θα ανοίξει επιτέλους η πόρτα της εξουσίας για εκείνον. Ενδεχομένως να είχε δίκιο. Το μόνο που δεν σκέφτηκε όμως, ήταν τι θα κάνει με το «τέρας» του πολιτικού τραμπουκισμού και της πολιτικής βίας, όταν εκείνος πια θα βρισκόταν στην κυβέρνηση. 

για τη συνέχεια iefimerida 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)