Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Πάει θα τρελάνουν τον κόσμο - Ο Καμμένος μιλάει για "ανατροπή πολιτεύματος" και του βγαίνει... Ρουβίκωνας

Ανατροπή: Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στον Κατσίκη


Τελικά ήταν μέλη του Ρουβίκωνα οι δράστες, αν και ο κ. Κατσίκης μιλώντας νωρίτερα στον ΘΕΜΑ 104,6 είχε πει ότι είχε δεχθεί τηλεφωνήματα πως θα κινδύνευε η ζωή του αν δεν ψήφιζε την πρόταση δυσπιστίας
Αν και ο κ. Κώστας Κατσίκης μιλώντας νωρίτερα στον ΘΕΜΑ 104,6 είχε συνδέσει την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του με τα «σενάρια περί αποστασίας» αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι είχε δεχθεί τηλεφωνήματα πως θα κινδύνευε η ζωή του αν δεν ψήφιζε την πρόταση δυσπιστίας, η πραγματικότητα αποδείχτηκε
διαφορετική.
Και αυτό γιατί το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι αυτοί που προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του ήταν μέλη του Ρουβίκωνα! Συγκεκριμένα, με κείμενό του ο Ρουβίκωνας υποστηρίζει ότι το πρωί πήγε για καταδρομική επίθεση στα γραφεία του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10, στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές», αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. 

Πώς έγιναν όλα

Λίγο πριν τις 10 το πρωί τρεις κουκουλοφόροι επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συνεργάτες του πρόλαβαν και αντέδρασαν άμεσα, με συνέπεια να τους αποτρέψουν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δύο από τους εισβολείς στο περιστατικό που συνέβη στις 9:50 ήταν άνδρες και το τρίτο πρόσωπο ήταν κοπέλα.

Καμμένος: Προσπαθούν να ανατρέψουν το πολίτευμα

Για απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος σχετικά με την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή του κόμματός.

Ο κ. Καμμένος, μάλιστα, ζήτησε και την παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα για το αδίκημα των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.

«Όλα έχουν ένα όριο» κατέληξε ο υπουργός Άμυνας.

Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)