Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ -Άγριες αποδοκιμασίες κατά Κουρουμπλή στις Σέρρες (vid)

«Προδότη, για 30 αργύρια πουλήσατε την Μακεδονία» φώναζε ο κόσμος
Επεισοδιακή ήταν η υποδοχή του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, στις Σέρρες, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 105η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης. Τόσο κατά την άφιξή του στον Καθεδρικό Ναό, όσο και κατά την κατάθεση στεφάνου, δεκάδες άτομα όλων των ηλικιών φώναζαν ρυθμικά «προδότες! προδότες!», «φύγετε!».

«Προδότη, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή» φώναζαν στον υπουργό και την ώρα που κατευθυνόταν στην εξέδρα. Εκείνος προσπάθησε να διατηρήσει την
ψυχραιμία του και να σταθεί κανονικά στην εξέδρα των επισήμων δίπλα στις τοπικές Αρχές.

Αλλά και οι δηλώσεις που έκανε έγιναν υπό το «Μακεδονία ξακουστή». Ο ίδιος πάντως, προκάλεσε τους πάντες να μάθουν την ιστορία της οικογένειάς του, ενώ μίλησε και εκείνος για «ομάδες» που προκαλούν αυτό το κλίμα. Χωρίς να τις κατονομάσει.






parapolitika.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)