Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ πλέον οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Τους ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ και τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να πάνε σε εκδηλώσεις… (ΒΙΝΤΕΟ)


Πανελλήνιο ξεσηκωμό έχει προκαλέσει η ανείπωτη προδοσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά της Μακεδονίας και της ιστορίας μας, με αποτέλεσμα να είναι πλέον ανεπιθύμητοι.
Στο Περτούλι Τρικάλων, όπου θα γίνει το 38ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων το τριήμερο 22-23-24 Ιουνίου, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κηρύχθηκαν ανεπιθύμητοι.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων Γιώργος Μουτσιάνας με ανάρτησή του στο Facebook δήλωσε πως «ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ».
Δείτε την ανάρτησή του:
Εκτός αυτού, ο Σταύρος Κοντονής και η Έλενα Τσάκρη βρέθηκαν σήμερα στα Γιαννιτσά και συγκεκριμένα στοκτήριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών. Όταν αποχωρούσε ο κ. Κοντονής άρχισαν να τον φωνάζουν «προδότη» και να τον γιουχάρουν.
Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)