Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Η GOOGLE ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ;(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Δαν. 12,4    Και συ, Δανιήλ, κλείσε αυτούς τους λόγους, σφράγισε το βιβλίον μέχρι του τέλους του καθωρισμένου καιρού. Τοτε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων θα διδαχθή και θα αυξηθή έτσι η γνώσις του θείου θελήματος”.
Η τεχνολογία των υπολογιστών και η AI έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής μας. Τόσο πολύ, ώστε ι τι είπε ο άγγελος Γαβριήλ στον προφήτη Δανιήλ για το πώς μια ξαφνική και δραματική αύξηση της γνώσης είναι ένα μήνυμα ότι είστε στο τέλος των χρόνων.
Σκεφτείτε ότι, για τα πρώτα 5.850 χρόνια ανθρώπινης ζωής σε αυτόν τον πλανήτη, οι τρόποι μεταφοράς και επικοινωνίας παρέμειναν ουσιαστικά αμετάβλητοι. Στη συνέχεια, χωρίς προειδοποίηση, στα τέλη του 19ου αιώνα που εισήλθε στον 20ό αιώνα, ήταν σαν οι επιστήμονες και οι εφευρέτες ξαφνικά να είχαν γεμίσει τα κεφάλια τους με νέες ιδέες, με κατανόηση πολύπλοκων τύπων και δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων που εμφανίστηκαν σχεδόν από μόνοι τους. Πώς εξηγεί κανείς ότι μετά από περίπου έξι χιλιάδες χρόνια ταξιδεύει με άλογο και  με με μια ματιά, βλέποντας το τρένο, το αυτοκίνητο, το αεροπλάνο, τον κινητήρα τζετ και το διαστημικό σκάφος που όλα εμφανίζονται σε λιγότερο από 100 χρόνια; Μία απάντηση σε αυτή την ερώτηση.
Για να κάνει τις προβλέψεις του, το λογισμικό Google χρησιμοποιεί δεδομένα όπως η εθνικότητα, η ηλικία, το φύλο, οι προηγούμενες διαγνώσεις, τα εργαστηριακά αποτελέσματα και τα ζωτικά σημεία. Αλλά αυτό που το κάνει τόσο ισχυρό είναι ότι περιλαμβάνει δεδομένα που είχαν προηγουμένως μελετηθεί από την απόσταση των μηχανών, όπως οι σημειώσεις γιατρού που είχαν ταφεί σε PDF ή είχαν γράψει σε παλιούς χάρτες.
Εκτός από το θάνατο, η ΑI μπορεί επίσης να προβλέψει απρόβλεπτες επανεισδοχές εντός 30 ημερών και πιθανή διάρκεια διαμονής σε νοσοκομείο. Το σύστημα είναι ακόμα σε μικρή ηλικία, αλλά η Google πιστεύει ότι θα μπορούσε κάποια μέρα να χρησιμοποιηθεί για την πρόβλεψη του θανάτου πολύ περισσότερο εκ των προτέρων.
Το AI αναπτύχθηκε σε συνεργασία με συναδέλφους του UC San Francisco, Stanford Medicine και το University of Chicago Medicine.
Για να δοκιμάσει το σύστημα, η Google απέσπασε δεδομένα από 216.221 ενήλικες, με περισσότερα από 46 δισεκατομμύρια σημεία ανάμεσά τους. Αφού μελετούσε τα δεδομένα, ο ΑΙ ήταν σε θέση να προσδιορίσει ποιες λέξεις συνδέονταν στενότερα με τα αποτελέσματα.
Ενώ τα αποτελέσματα δεν έχουν επικυρωθεί, η Google απαιτεί τεράστιες βελτιώσεις έναντι των παραδοσιακών μοντέλων. Το μεγαλύτερο όφελος, ισχυρίζονται οι ερευνητές, είναι η δυνατότητα του συστήματος να χρησιμοποιεί όλους τους τύπους δεδομένων. Ο Nigam Shah, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, δήλωσε στο Bloomberg ότι το 80% του χρόνου που αφιερώνεται σε μοντέλα πρόβλεψης πηγαίνει στην εμφάνιση των δεδομένων. «Με την Google μπορείτε να πετάξετε στον νεροχύτη της κουζίνας και να μην ανησυχείτε για αυτό», είπε ο Shah.
Σε μια γραπτή δήλωση, ο επιστήμονας έρευνας της Google και ο γιατρός Alvin Rajkomar δήλωσαν: «Όταν οι ασθενείς γίνονται δεκτοί σε νοσοκομείο, έχουν πολλές ερωτήσεις για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Πότε θα μπορώ να πάω σπίτι; Θα γίνω καλύτερος; Θα πρέπει να επιστρέψω στο νοσοκομείο; Η πρόβλεψη του τι θα συμβεί στη συνέχεια είναι μια φυσική εφαρμογή της μηχανικής μάθησης.
Το εργαλείο της Google μπορεί να προβλέψει μια σειρά από αποτελέσματα ασθενών, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας της παραμονής του ασθενούς στο νοσοκομείο, καθώς και των πιθανοτήτων επανεισδοχής.
Για κάθε πρόβλεψη, ένα μοντέλο βαθιάς μάθησης διαβάζει όλα τα σημεία δεδομένων στα ηλεκτρονικά αρχεία υγείας, από τα πρώτα μέχρι τα πιο πρόσφατα, και στη συνέχεια μαθαίνει ποια δεδομένα βοηθούν στην πρόβλεψη του αποτελέσματος. Τα τελικά αποτελέσματα έδειξαν εντυπωσιακή ακρίβεια.
Όπου το 1,00 είναι τέλειο και το 0,50 δεν είναι καλύτερο από τυχαία ευκαιρία, η AI της Google σημείωσε τα εξής: 0,86 στην πρόβλεψη εάν οι ασθενείς θα παραμείνουν για πολύ στο νοσοκομείο, σε σύγκριση με 0,76 χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους. 0,95 στην πρόβλεψη της θνησιμότητας των νοσηλευομένων, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους στο 0,86. οι 0,77 προβλέπουν απρόσμενες επανεισδοχές μετά την αποβολή των ασθενών, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους σε 0,70.
Google creates a new AI algorithm that could predict when you’ll DIE – fox news
Θα πάμε τελικά στην κόλαση ????
Ησ. 64,6     Εγιναμεν όλοι ημείς ακάθαρτοι ενώπιόν σου. Ωσάν ρυπαρόν κουρέλι αποκαθημένης γυναικός έτσι ακάθαρτος είναι ενώπιόν σου όλη η αρετή μας. Επέσαμεν και διεσκορπίσθημεν εξ αιτίας των αμαρτιών μας ώσαν φύλλα. Ετσι ο άνεμος μας εσηκωσε και μας διεσκόρπισε.
Are you going to hell?
Αγ. Πορφύριος: «Αλοίμονο!!! Εμείς οι δύο θα πάμε μαζί στην κόλαση»
ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ; Δες το πριν πεθάνεις
ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ !!! (ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗΣ)
Ρωμ. 1,19    Επειδή η γνώσις περί του Θεού και του θελήματός του (όσην ημπορεί να χωρέση ο άνθρωπος) είναι φανερή και γνωστή εις αυτούς· ο ίδιος ο Θεός την έχει φανερώσει εις αυτούς.
Α Κορ. 15,3        Διότι εν πρώτοις παρέδωσα εις σας με την διδασκαλίαν μου, αυτό που και εγώ παρέλαβα, ότι δηλαδή ο Χριστός απέθανεν επί του σταυρού δια τας αμαρτίας μας, όπως είχαν προφητεύσει και αι Γραφαί.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)