Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Ο φασισμός του να ταυτίζεις πρόσφυγες με παράνομους οικονομικούς μετανάστες στρέφεται πρώτα από όλα εναντίον των προσφύγων


Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Φυσικά και υπάρχουν πρόσφυγες. Οι μη μουσουλμάνοι Γιεζίντι που έφυγαν από την Εφρίν όταν οι Τούρκοι κατάλαβαν την περιοχή τους είναι ενδεικτικό παράδειγμα.

Μελίνα Κονταξή

Όταν όμως δεν ξεχωρίζεις τον πραγματικό πρόσφυγα από τον παράνομο
οικονομικό μετανάστη και τους ισλαμιστές που αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας δεν έχεις κανένα πρόβλημα να βάλεις πραγματικούς πρόσφυγες μαζί με ισλαμιστές διακινδυνεύοντας την ασφάλεια τους. 

Οι ανθρωπιστές έχουν συμφέρον από τη μη διάκριση γιατί τρώνε από τους αριθμούς. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Οι πολυεθνικές έχουν συμφέρον γιατί βρίσκουν φθηνό κρέας, οι φασίστες γιατί βρίσκουν πεδίο εκμετάλλευσης. Οι μόνοι που δεν έχουν κανένα συμφέρον είναι οι ντόπιοι και οι πραγματικοί πρόσφυγες και αυτοί πληρώνουν το τίμημα.

freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)