Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Την έπεσαν άσχημα στον Αλέξη για τη Μακεδονία στο Λονδίνο (vid.)

Φραστική επίθεση από ελάχιστους συγκεντρωμένους δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου, με αφορμή τη συμφωνία για το όνομα με την ΠΓΔΜ.
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στη βρετανική πρωτεύουσα, ο Αλέξης Τσίπρας μόλις είχε ολοκληρώσει την συνάντησή του με νέους Έλληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες που ζουν και δουλεύουν στο Λονδίνο και εξερχόταν μετά της κουστωδίας του.
Φεύγοντας, τέσσερις συγκεντρωμένοι Έλληνες του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «Πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο δρόμο. Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν απάντησε και αρκέστηκε να χαμογελάσει.
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)