Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ «ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ»


Οι «νέοι» ψηφοφόροι, ίσως για πρώτη φορά, 
να αποτελέσουν τον καθοριστικό εκλογικό παράγοντα


Παρά τις αντιδράσεις, παρά τα συλλαλητήρια και τις μαζικές εκδηλώσεις αντίστασης των Ελλήνων, που δεν επιθυμούν το ξεπούλημα της Πατρίδας, οι μειοδότες συνεχίζουν αμέριμνοι το έργο τους! Ο Υπουργός Εξωτερικών υποτίθεται  της Ελλάδος, παρακαλεί την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ να αποδεχτούν τα Σκόπια και την Αλβανία, σε τέτοιο βαθμό, που ακόμα και πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζάεφ, δηλώνει : «Ο Κοτζιάς ασκεί καθημερινά πιέσεις για τη «Μακεδονία» στην ΕΕ σαν να πρόκειται για τη δική του χώρα»!!!

Τι άλλο να σχολιάσει κάποιος, μετά από αυτήν τη δήλωση, τι άλλο πρέπει να
πούμε για να καταλάβουν όλοι, ότι πολύ απλά η «ελληνική» κυβέρνηση ΔΕΝ είναι ελληνική, ενίοτε δεν είναι καν κυβέρνηση, αλλά περιοδεύον θίασος!

Από την άλλη μεριά, ο πρόεδρος της ΝΔ, καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες τόσο για να παραμείνει ο νυν θίασος στην εξουσία όσο και για να επιβεβαιώνει καθημερινά ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν αποτελούν τίποτε περισσότερο από την «άλλη όψη του ιδίου νομίσματος»!

Στον λεγόμενο «πατριωτικό χώρο» τα πράγματα είναι καλύτερα! Τα «πατριωτικά» κόμματα και οι Αρχηγοί τους πρέπει να έχουν ξεπεράσει τους σαράντα και το μόνο που τους λείπει είναι ο... Αλή Μπαμπά! Όλοι μιλούν για την μεγάλη σημασία της ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ και της ΚΟΙΝΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ, αλλά συνεχίζουν σαν άλλη Λερναία Ύδρα, να αποκτούν νέες ΚΕΦΑΛΕΣ!

Πέραν όμως της μειοδοσίας της κυβερνήσεως, της ενοχικής αδράνειας της αντιπολιτεύσεως και της ανεπάρκειας του Έθνους (ας ελπίσουμε προσωρινής) να γεννήσει Ηγέτη, ο μεγάλος κίνδυνος που θα τον βρούμε μπροστά μας, είναι οι μαζικές «ελληνοποιήσεις» που μεταξύ των άλλων καταστροφικών μέτρων, προωθεί η κυβέρνηση με την ανοχή της αντιπολίτευσης! 

Διαβάσαμε τον Απρίλιο, δηλαδή πριν από λίγους μήνες:

Την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αριθμό που μπορεί να φτάσει και τους 850.000 μετανάστες, ετοιμάζει η κυβέρνηση μέσα από ένα μπαράζ αλλαγών στο συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο, τις οποίες έχει ήδη ξεκινήσει και θα έχει ολοκληρώσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι αλλαγές αυτές, τις οποίες έχει δρομολογήσει το Υπουργείο Εσωτερικών, απλουστεύουν και επισπεύδουν σε εξαιρετικό βαθμό σε νομικό, διοικητικό αλλά και οικονομικό επίπεδο (πχ ακόμα και με τη δραστική μείωση του παράβολου που πρέπει να πληρώσει ο αιτών/η αιτούσα ιθαγένειας), τη διαδικασία απόκτησης ιθαγένειας. (Πηγή: capital.gr)

Και ποιο κόμμα θα ψηφίσουν όλοι αυτοί; Μα φυσικά το κόμμα εκείνο που τους έδωσε αυτό όπως και άλλα «δικαιώματα» ! Το ίδιο είχε γίνει και στο παρελθόν με τις ελληνοποιήσεις του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, που οι εκλογικές αναμετρήσεις κρίθηκαν για λίγες εκατοντάδες ψήφους!

Όπως το πάνε το πράγμα, στις προσεχείς εκλογές - όποτε αυτές γίνουν - και με δεδομένη την απαγόρευση του δικαιώματος ψήφου στους Έλληνες του Εξωτερικού, οι «νέοι» ψηφοφόροι ίσως για πρώτη φορά να αποτελέσουν τον καθοριστικό εκλογικό παράγοντα για το Μέλλον της Ελλάδος. Ένα Μέλλον που δεν θα είναι και τόσο... Ελληνικό!

Γρηγορείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)