Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Μπερίσα :Οι Οθωνοί είναι Αλβανικά νησιά! ( Είδανε πως π…., πλακώσανε και οι γ…..)

Ξεπέρασε και πάλι τα όρια με μία άγρια επίθεση εναντίον της Ελλάδας, ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.Ο Μπερίσα δεν δίστασε να επιτεθεί προσωπικά στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο αλλά και να χαρακτηρίσει τον Αλβανό πρωθυπουργό “πράκτορα της Αθήνας”. Μάλιστα, υποστήριξε πως οι Οθωνοί, το δυτικότερο νησί της Ελλάδας, δεν είναι ελληνικό, αλλά ανήκουν στην Αλβανία.
«Τα νησιά Οθωνοί είναι θέμα σημαίνον και για τα εγχώρια ύδατα και για την ΑΟΖ. Σας καλώ να διαβάσετε τη δήλωση Καμμένου, ενός υπουργού αντι-Αλβανού και εξτρεμιστή, ενός ακροδεξιού κόμματος, ακραίος εθνικιστής, που ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τα χωρικά σύνορα της χώρας του φυσικά εις βάρος της Αλβανίας, γιατί τέτοια κόλπα δεν μπορούν να τα κάνουν στην Τουρκία», είπε μεταξύ άλλων ο Μπερίσα.
Η Ελλάδα έχει διαμηνύσει στα Τίρανα πως τέτοιες πρακτικές δεν είναι αποδεκτές και πως η γειτονικής χώρα θα πρέπει να συμμορφωθεί αν θέλει να έχει ευρωπαϊκό μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)