Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Οι εργαζόμενοι του Mega διαδηλώνουν έξω από τη Motor Oil

Έξω από τη Motor Oil επέλεξαν να διαδηλώσουν σήμερα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega απαιτώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους. 

Οι εργαζόμενοι της Τηλέτυπος παραμένουν απλήρωτοι για δεδουλευμένα από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο του 2016 και διεκδικούν από τους μετόχους να εισφέρουν στην εταιρεία τα απαιτούμενα κεφάλαια για να πληρωθούν, αλλά και να διασφαλίσουν την βιωσιμότητά της.
Πραγματοποιούνται επίσης στάσεις εργασίας, από τις 11:00 το πρωί ως τις 15:00
το μεσημέρι, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) και της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ).

Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη με συγκέντρωση έξω από τις εγκαταστάσεις του ΔΟΛ στην οδό Μιχαλακοπούλου και συνεχίστηκαν χτες με αντίστοιχη κινητοποίηση έξω από τις εγκαταστάσεις του ομίλου Μπόμπολα στο Χαλάνδρι (από όπου και η φωτογραφία). 

tvxs.gr 

Σχόλιο ιστολογίου:
τα παπαγαλάκια όταν θέλουν να διαμαρτυρηθούν αλλά και να κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει έχουν τους τρόπους. Σήμερα απλήρωτοι κάποιοι συνάνθρωποι μας, αλλά οι ίδιοι ήταν η αιτία της δημιουργίας τεράστιας ανεργίας που είχε συνέπεια εκατομμύρια ανέργων και χιλιάδων αυτόχειρων. Δυστυχώς γεύονται τον καρπό που σπείρανε ...