Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΧΗ FBI:''ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΙΩΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Πολλές από τις δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει κατά διαστήματα έχουν κεντρίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Μία όμως από αυτές τις θεωρίες , η οποία αναφέρονταν στην ύπαρξη μιας «παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης», αποκαλύπτεται τώρα ότι ανταποκρίνονται πλήρως στην αλήθεια, σύμφωνα μάλιστα με το FBI.     
 
Όπως αποδεικνύεται από χιλιάδες έγγραφα του FBI που έπεσαν στην κατοχή διαφόρων κυβερνητικών υπαλλήλων και κυκλοφόρησαν εντός της αμερικανικής επικράτειας, η «μαύρη –κυβέρνηση» επιδιώκει να καθορίσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μέσω της αμερικανικής ηγεμονίας , του ΝΑΤΟ , της ΕΕ και των συμφωνιών TIIP και  NAFTA.
Πρόκειται για την προσπάθεια επιβολής μιας νέας παγκόσμιας τάξης μέσω μιας «σκιώδους κυβέρνησης»  που λειτουργεί εκτός του «οπτικού πεδίου» του αμερικανικού λαού και των υπολοίπων λαών, ελέγχοντας πράγματα και καταστάσεις μέσω «σκοτεινών μηχανισμών και ενός «στρατού εκπαιδευμένων πρακτόρων».
 
Οι περισσότεροι άνθρωποι αυτήν την κυβέρνηση την είχαν ονομάσει ως μια ακόμη θεωρία  συνωμοσίας ή χειρότερα, απλά μια ακόμη παραπληροφόρηση, μόνο που η πραγματικότητα είναι ακόμη πολύ χειρότερη  .
Με μοντέλο της θεωρία της λογικής επιλογής, που μεταλλάσσει τους απλούς  πολίτες σε καταναλωτές, και εξαφανίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα με  συνεχείς υποχρεώσεις, η κοινωνική ζωή εκατομμυρίων  ανθρώπων άλλαξε σταδιακά  και σήμερα κυριαρχείται με το πώς και που θα ξοδεύουν όλοι αυτοί  τα χρήματά τους, δουλεύοντας συνεχώς για λίγα χρήματα.
Ο αντικειμενικός στόχος είναι,  να καταφέρουν όλοι αυτοί οι «σκοτεινοί ηγέτες »  να ελέγξουν εξονυχιστικά οποιοδήποτε  τομέα της σύγχρονης κοινωνίας, επιδιώκοντας τον παγκόσμιο έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών, του φαγητού, της διασκέδασης, της μόρφωσης,  μέσω κυβερνήσεων ανδρείκελων κινώντας αυτοί τα νήματα από το παρασκήνιο.
Έναν νέο απίστευτα «κυνικό»  κόσμο , όπου οι άνθρωποι θα είναι κάτι σαν μηχανές.
Αυτός είναι και ο λόγος που αυτοί οι «σκοτεινοί» ιθύνοντες  ασχολήθηκαν εντατικά με τη ψυχολογία και τις κοινωνικές επιστήμες, καθώς δεν γνώριζαν αρχικά πώς να χειριστούν τον άνθρωπο, ο οποίος, από τη φύση του, δεν λειτουργεί πάντα προβλέψιμα και με μοναδικό σκοπό το ατομικό συμφέρον.
Στον νέο αυτό κόσμο, δεν υπάρχει χώρος για αγάπη, εμπάθεια, αλληλεγγύη, και αυτοθυσία. Ο πατριωτισμός και ο αλτρουισμός, είναι έννοιες αντίθετες προς τον σκοπό που έχει τεθεί.
Τα παραδείγματα τα βλέπουμε παντού στον πλανήτη με την άνθιση της τρομοκρατίας, τον άγριο και ανηλεή πόλεμο στην Συρία, και το παγκόσμιο «αναβρασμό»που υφίσταται  γενικά σε πολλές χώρες του κόσμου , με πρόσχημα την τεχνητή οικονομική κρίση.
Δεν πρόκειται να  πετύχουν όμως όλοι αυτοί τον σκοπό τους διότι οι άνθρωποι εδώ και μεγάλο διάστημα έχουν «ξυπνήσει» πλέον και κινούνται διαφορετικά  και «όχι προβλέψιμα» αλλάζοντας τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων μια για πάντα.
 

1 σχόλιο:

  1. Το άρθρο προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για ό,τι είναι γνωστό εδώ και χρόνια και του οποίου η εμβέλεια εντείνεται και επεκτείνεται σε καθημερινή βάση. Μια πρόσθετη και σχετικά πρόσφατη (από όσο γνωρίζω) επιτυχία αυτού του σατανικού σχεδίου είναι ο έλεγχος των επί μέρους εθνικών κυβερνήσεων με την τοποθέτηση, σε καίριες (πρωθυπουργών, υπουργών οικονομίας, τραπεζιτών ) θέσεις ατόμων που ελέγχονται από αυτό. Η Ελλάδα δεν είναι η μοναδική χώρα που υφίσταται την αρρωστημένη και άκρως επικίνδυνη αυτή κατάσταση!

    Εξυπακούεται ότι πρέπει να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να απαγγιστρωθούμε από τον φονικό εναγκαλισμό αυτής της διεθνούς μαφίας, που καταστρώνει σχέδιο εφαρμογής παγκόσμιας κυβέρνησης (Βλ. την εισαγωγή του τελευταίου βιβλίου μου "Η εν ψυχρώ δολοφονία της Ελλάδας..."). Δυστυχώς, είμαι λιγότερο αισιόδοξη από το συγγραφέα του άρθρου, για το κατά πόσο θα το καταφέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)