Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Τρομοκράτες από το Αν. Χαλέπι βομβάρδισαν το κτίριο του ΟΗΕ στο δυτικό Χαλέπι


lfdmdt

Καμία διαμαρτυρία από τους υποστηρικτές των ΗΠΑ και Σία.

Του Γιώργου Θεοχάρη

Tρομοκρατικές ομάδες που βρίσκονται στις ανατολικές συνοικίες του , επιτέθηκαν σήμερα με όλμους στο κτίριο του ξενοδοχείου Shahba στη γειτονιά Al-Meridian στο Χαλέπι, όπου στεγάζεται το προσωπικό του .

Οι τρομοκράτες εκτόξευσαν από τη γειτονιά Bustan al-Qaser τρεις ρουκέτες στην κατοικία των εκπροσώπων των Ηνωμένων Εθνών, χωρίς ωστόσο να έχουν αναφερθεί θύματα ανάμεσα στους επισκέπτες του ξενοδοχείου ή στο προσωπικό του ΟΗΕ.

Δύο από τα βλήματα έπεσαν σε ένα συγκρότημα κατοικιών κοντά στο ξενοδοχείο, προκαλώντας τεράστιες υλικές ζημιές.
Με τη σειρά του, ο μόνιμος εκπρόσωπος του ΟΗΕ στη Συρία Αλί αλ-Za’atari δήλωσε ότι το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών στα δυτικά του Χαλεπίου δέχθηκε βομβαρδισμούς από τανκς, που προκάλεσαν υλικές ζημιές στους επάνω ορόφους του κτιρίου.



Ο Al-Za’atari είπε ότι η στόχευση του κτιρίου που περιλαμβάνει τα γραφεία του ΟΗΕ είναι ακόμη κάτι πολύ σοκαριστικό.
Η δήλωση ανέφερε ότι πάνω από 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν, λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων με ρουκέτες σε κατοικημένες περιοχές στα δυτικά του Χαλεπίου.


Τα κατά συρροήν εγκλήματα των τρομοκρατών εναντίον αμάχων, που μένουν στο δυτικό Χαλέπι, και η αποδεδειγμένη χρήση χημικών όπλων από αυτούς, δεν έχουν συγκινήσει μέχρι τώρα κανέναν από τους υποστηρικτές τους στις ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία, οι οποίοι συνηθίζουν να κλείνουν τα μάτια τους σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί κανένα ενδιαφέρον δεν έχουν για τον μαρτυρικό λαό της Συρίας, αλλά μόνο να ρίξουν την Κυβέρνηση Άσσαντ και να φέρουν το απόλυτο χάος στην χώρα.


tilegrafima.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)