Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

«Η ελληνική βόμβα χτυπά - Ερχεται τέταρτο μνημόνιο».

'Η ελληνική βόμβα χτυπάει' είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Bild που κάνει λόγο για 'επιστροφή της κρίσης' και επαναφέρει τα εφιαλτικά σενάρια για την οικονομία.

'Σχεδόν ενάμισης χρόνος έχει περάσει από τότε που η Ελλάδα έλαβε ένα τρίτο πακέτο διάσωσης, και περισσότερα από 86 δισεκ. ευρώ' γράφει η γερμανική εφημερίδα και συνεχίζει:

'Ωστόσο δεν θα είναι το τελευταίο: Πολιτικοί τόσο στην Αθήνα όσο και στο Βερολίνο κάνουν ήδη λόγο για ένα τέταρτο πακέτο! Την ίδια ώρα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, δεν έχει προφανώς κανένα ενδιαφέρον να ανακτήσει τα δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος που οι συμπατριώτες του διατηρούν σε ξένους λογαριασμούς'.

Μιλώντας στην Bild του Σαββάτου ο χριστιανοκοινωνιστής (CSU) βουλευτής Πέτερ Ραμσάουερ, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του γερμανικού Κοινοβουλίου, αναφέρει ότι "βαδίζουμε κατευθείαν προς ένα τέταρτο πρόγραμμα βοήθειας. Παράλληλα, ο βουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ, αναφέρει στην Bild ότι "το αργότερο το 2018 θα ξεκινήσει και πάλι η συζήτηση για πακέτα διάσωσης δις.

Πηγή:  imerisia.gr

1 σχόλιο:

  1. Ασφαλώς έρχεται και 4ο μνημόνιο, όπως το είχα προβλέψει, και όπως άλλωστε ήταν αναπόφευκτο με το μη βιώσιμο χρέος μας,το οποίο και συνεχώς διευρύνεται. Το 4ο εξάλλου μνημόνιο δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο,αφού ώσπου να ξεπληρωθεί το 75% του χρέους μας θα είμαστε υπό έλεγχο. Δυστυχώς, δεν το κατανοούμε και δεν αντιδρούμε, όπως θα έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)