Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ Ή ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;

Θα θυμάστε όλοι όταν έπεσε το καθεστώς του Σαντάμ Χουσεϊν, την εικόνα με τους πολίτες να τραβούν με σχοινιά το άγαλμα του Σαντάμ και να το ρίχνουν κάτω.

Θα θυμάστε επίσης ότι ταυτόχρονα οι πολίτες «μπούκαραν» στις τράπεζες και
έκαιγαν τις στοίβες των Ιρακινών χαρτονομισμάτων που δεν είχαν πλέον καμία αξία.

Στη συνέχεια το Ιράκ έβγαλε καινούργιο νόμισμα και η ζωή συνεχίστηκε, αλλά κανένας Ιρακινός δεν έχασε το σπίτι του. Και μην ξεχνάμε ότι το Ιράκ μόλις είχαν ηττηθεί σε κανονικό πόλεμο.

Βλέπετε λοιπόν ότι, αξία δεν έχει το νόμισμα που μπορεί να αλλάξει αμέσως, αντίθετα αξία έχουν τα σπίτια μας και γενικά οι περιουσίες μας, οι οποίες, εδώ στην Ελλάδα σιγά σιγά θα χαθούν, για να συνεχίσουμε εμείς να έχουμε χαρτονόμισμα το ευρώ.

Αφού το θέλουμε αυτό, ας το υποστούμε….
 

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στο σ. του άρθρου, τον φίλο Πέτρο Χασάπη. Με πολύ απλό, αλλά ορθό τρόπο, κατατρόπωσε την ευρωλαγνεία και άνοιξε το δρόμο στο εθνικό μας νόμισμα. Ιδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)