Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Dear Αλέξης δεν είσαι σκακιστής, πιόνι είσαι!


Η ατάκα της εβδομάδας ανήκει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Αισθάνομαι σαν ένας σκακιστής που παίζει ταυτόχρονα σε δύο σκακιέρες, γιατί έχουμε ταυτόχρονα τις διαπραγματεύσεις για το θέμα του ονόματος και τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το

θέμα του χρέους» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ με τον οποίο συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου την προηγούμενη Τετάρτη.

Τόσο ικανοποιημένος είναι ο Αλέξης από τους χειρισμούς του στη θέση του πρωθυπουργού που φαντασιώνεται ότι έχει γίνει ο… Γκάρι Κασπάροφ της πολιτικής. 

Και τόσο πολύ έχει αγαπήσει το είδωλό του που δεν αντιλαμβάνεται ότι τον χρησιμοποιούν οι ξένοι σαν… πιόνι στη δική τους παρτίδα και θεωρεί ότι έχει γίνει ο ίδιος σκακιστής!


Για τη συνέχεια ProtoThema

infognomonpolitics.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)