Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

"ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ". ΕΡΧΕΤΑΙ η ΝΕΜΕΣΙΣ: Η ΟΡΓΗ του Ελληνικού Λαού θα σας ΠΝΙΞΕΙ. ΟΛΟΙ στις ΠΡΕΣΠΕΣ. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του Ελληνικού λαού ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ τους

Απόψε οι "ευαίσθητοι" "δημοκρατικοί" "αριστεροί" ψευτοεπαναστάτες, ΕΔΕΙΞΑΝ τις  κομμουνιστικές(αυταρχικές) τους καταβολές  Πιστοί υπηρέτες στα ξένα αφεντικά τους, πρόθυμα ΣΤΗΡΙΞΑΝ τις ΝΑΤΟϊκές επιταγές (να μπουν άμεσα τα ΣΚΟΠΙΑ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ). 

Οι "επαναστάτες της πορδής", οι Τσίπρας, Π.Καμμένος, Κοτζιάς και κάθε είδους Καρανίκες, που στρογγυλοκάθισαν σε Υπουργικούς θώκους και καρέκλες Υπουργείων επέλεξαν μία ακόμη μέρα να ρίξουν άφθονα χημικά για να ΠΝΙΞΟΥΝ την φωνή του λαού. Οι καταληψίες που ζητούσαν να "καταργηθούν τα ΜΑΤ" διατάζουν τα ΜΑΤ να επιτίθενται λυσσαλέα. Ατελείωτα χημικά και δακρυγόνα επάνω σε Έλληνες που τα μόνα όπλο που φέρουν είναι η Ελληνική σημαία στο χέρι και ο σταυρός στην καρδιά τους. 







Με χημικά, γκλομπ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης  ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται στο Σύνταγμα προσπάθησαν να διαλύσουν πάνω από τρεις φορές κατά τη διάρκεια του απογεύματος το πλήθος που είναι συγκεντρωμένο εξω απο τη Βουλή, διαμαρτυρόμενο για την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για το Σκοπιανό (πηγή







Ραντεβού στις Πρέσπες


Σε λίγες ώρες οι πραιτωριανοί του ΣΥΡΙΖΑ που θα φοράνε στολές αστυνομίας, ίσως σας διατάξουν να κατεβείτε από το πούλμαν σε κάποια διόδια, ίσως σας πουν ότι "απαγορεύεται" να συνεχίσετε, ότι πρέπει να πάτε αλλού για να διαδηλώσετε. Ότι από σήμερα οι Πρέσπες ΔΕΝ είναι Ελληνικό έδαφος και ΔΕΝ έχετε δικαίωμα να βρίσκεστε εκεί.

Όμως το ποτάμι ΔΕΝ γυρίζει πίσω. Ο Ελληνικός λαός ΒΓΗΚΕ στους δρόμους. Άνθρωποι που είχαν να πατήσουν σε συλλαλητήριο πάνω από 20 χρόνια, τώρα γράφουν την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Ελληνική Ιστορία.

Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που οι δωσίλογοι της Νέας Τάξης καταφέρουν να φτάσουν (με ελικόπτερο; ή αεροπορικώς μέσω Σκοπίων;!) στις Πρέσπες για να υπογράψουν την προδοτική συμφωνία, η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του Ελληνικού λαού που θα ακολουθήσει ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ τους. Δεν θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους. Θα σκέφτονται πως να μετακινηθούν, που θα πάνε. Οι προδότες ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στην Ελληνική γη. Θα λογοδοτήσουν.





Σε λίγες ώρες η ΟΡΓΗ του Ελληνικού λαού που πνίγηκε απόψε από τα χημικά θα τους ΠΝΙΞΕΙ. Τώρα δεν μπορούν να κάνουν τίποτε πλέον. Τώρα δεν προλαβαίνουν να παρακολουθούν ούτε τηλέφωνα ούτε ιστολόγια, ούτε πολίτες. 2 μέρες τώρα οι άντρες των ΜΑΤ εξαντλήθηκαν. Γι αυτό έδωσαν άρον άρον άδεια στον τρομοκράτη εγκληματία Κουφοντίνα. Για να περιορίσουν τα ανοιχτά μέτωπα. Γιατί ξέρουν ότι δύσκολα θα τα καταφέρουν. Ξέρουν ότι δεν τους μείνουν  αρκετές δυνάμεις για να στήνουν παντού μπλόκα. 


Θυμάστε τις στημένες "πορτοκαλί" επαναστάσεις που έστηναν οι δυτικοί για να ρίξουν τις φιλορωσικές κυβερνήσεις; Τι ωραία που έπαιζαν με προβολείς 24 ώρες διεθνώς στα κανάλια;  Απόψε ΕΣΒΗΣΑΝ όλα τα φώτα μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Για να μην φανεί ο κόσμος που διαδηλώνει. Μήπως  ήρθε η ώρα να γραφτεί μια νέα επανάσταση; Τελείως διαφορετική από τις άλλες; Όπως έγινε και το 1821;


Ο Παύλος Μελάς ΔΕΝ έχυσε το αίμα του για να ξεπουλάτε εσείς, μια χούφτα τυχάρπαστοι, την γη μας. Η πατρίδα μας ΔΕΝ είναι τσιφλίκι σας.  ΔΕΝ σας ανήκει.


ΟΛΟΙ αύριο με κάθε τρόπο πρέπει να είμαστε στις ΠΡΕΣΠΕΣ.
ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)