Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Μαζική αυτοκτονία 500 προβάτων στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Ο συμβολισμός με Ερντογάν
Τους χοίρους των Γαδαρηνών μιμήθηκαν 500 πρόβατα στην Τουρκία, πραγματοποιώντας «άλμα θανάταυ» στην ανατολική επαρχία Βαν, στην τουρκική Αρμενία.

Ένα από τα πρόβατα πήδηξε από έναν λόφο ύψους 20 μέτρων, με αποτέλεσμα να το ακολουθήσουν όλα τα άλλα στο κοπάδι, το οποίο έβοσκε στο χωριό Τόπ-γιλντίζ, στην περιοχή Γκιούρ-πινάρ του Βαν. Το παράδοξο συμβάν είναι δύσκολο να ερμηνευτεί.
Πρόκειται άραγε για περιστατικό που έχει σχέση με μαγεία, η οποία γενικά
οργιάζει στις ισλαμικές χώρες (όπου απουσιάζει ο Χριστός οργιάζει ο διάβολος);
Γεγονός είναι ότι το πρόβατο, το οποίο προκάλεσε το αλλόκοτο ατύχημα, εθεάθη να προσπαθεί να πηδήξει από τον έναν λόφο στον άλλο στις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Ιουνίου.
Αφού ο βοσκός ενημέρωσε τους χωρικούς για το ατυχές περιστατικό, κατέφθασαν οι ιδιοκτήτες των προβάτων, οι οποίοι βρήκαν στον γκρεμό 500 νεκρά πρόβατα (φωτο).
«Είμαστε σοκαρισμένοι, έχουμε χάσει εδώ 500 ζώα. Θέλουμε την υποστήριξη από το κράτος», είπε ο χωρικός Αχμέτ Καρατάς.
Μια άλλη ερμηνεία που μπορεί να δοθεί στο συμβάν είναι η εξής:
Το τρελό πρόβατο, που πηδά από τον ένα λόφο στον άλλο, συμβολίζει τον Ερντογάν.
Τα πρόβατα που ακολουθούν είναι ο αμαθής και απλοϊκός τουρκικός λαός, που πιστεύει τον πολεμοχαρή Τούρκο ηγέτη, ο οποίος κυβερνά δικτατορικά την χώρα, και τον ακολουθεί τυφλά σε μία πορεία που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.
    
vimaorthodoxias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)