Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Και η Porsche στο σκάνδαλο της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Πρόστιμο 535 εκατομμυρίων ευρώ στην Porsche για παραποίηση εκπομπών ρύπων.
Το σκάνδαλο του diesel gate φαίνεται ότι δεν θα πάψει να ρίχνει την σκιά του πάνω από την Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς όπως ανακοινώθηκε επιδικάστηκε πρόστιμο ύψους 535 εκατ. ευρώ στην Porsche για παραποίηση των εκπομπών ρύπων στα αυτοκίνητά της από το 2009.
Από την πλευρά της η εταιρία δήλωσε ότι έχει σταματήσει από πέρσι να παράγει diesel
μοντέλα και ότι δεν ήταν δική της ευθύνη η παραγωγή των συγκεκριμένων κινητήρων. Στελέχη της πάντως παραδέχονται ότι το τέλος της διαδικασίας ολοκληρώνει πια και την υπόθεση diesel που ταλανίζει εδώ και καιρό την εταιρία.
Το σκάνδαλο με τα μοντέλα της Porsche αφορούσε μοντέλα που πωλούνταν από το 2009 και είχαν κινητήρες από την Audi. Η νέα εξέλιξη και το πρόστιμο στην Porsche ανεβάζουν το συνολικό κόστος του VW Group πάνω από τα 30 δισεκατομμύρια ευρώ από το diesel gate, ενώ εκκρεμούν ακόμα πολλές υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)