Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Θέλω να μοιραστώ με όλους τους αδελφούς μου μία σκέψη για το καλό της Ελλάδας μας

ΜΟΥ ΕΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ EMAIL -Θέλω να μοιραστώ με όλους τους αδελφούς μου μία σκέψη για το καλό της Ελλάδας μας.

Θέλω να μοιραστώ με όλους τους αδελφούς μου μία σκέψη για το καλό της Ελλάδας μας. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή το μόνο κόμμα που ανταποκρίνεται πλήρως στο σκεπτικό της πλειοψηφίας των Ελλήνων είναι αυτό της ''ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ''.

Σε όσους αδελφούς και πατέρες το έχουμε πει την τελευταία εβδομάδα συμφώνησαν όλοι. Εκφράζει πλήρως και απολύτως ως προς τις θέσεις του, κάθε Χριστιανό Ορθόδοξο Έλληνα πολίτη και υποστηρίζεται, προσευχητικά κυρίως, από πολλούς ευσεβείς πατέρες, κυρίως από το Άγιον Όρος αλλά και αλλού.

Θα έλεγα ότι τώρα είναι ευκαιρία, στις Ευρωεκλογές, να αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ περισσότεροι από όσους θέλουν να μας παρουσιάσουν τα συστημικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ''ενημέρωσης'' και ότι αυτοί που μας κυβερνούν τα τελευταία χρόνια εκλέγονται από την απόλυτη μειοψηφία των Ελλήνων.

Απλά πρέπει έστω και την ύστατη στιγμή να κάνουμε ΠΡΟΣΕΥΧΗ και ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ όσους αδελφούς μπορούμε σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Μας παρέχεται πλέον η δυνατότητα με όλα τα μέσα της τεχνολογίας που όλοι πια έχουμε στη διάθεση μας.... ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ αδέλφια μου ενημερώστε και στείλτε μηνύματα σε όσους περισσότερους γνωρίζετε και αυτοί σε άλλους και οι άλλοι σε άλλους και όλοι σε όλους.

Αυτό είναι εμπνευσμένο κόλπο τελευταίας στιγμής που δεν έχουν το χρόνο και δεν μπορούν να το ανατρέψουν με τα γνωστά πονηρά τους μέσα παραπληροφόρησης (ψευτοδημοσκοπήσεις κλπ.).

Ας μην αμελήσουμε αδελφοί μου. Δεν κομματιζόμαστε σε καμία περίπτωση και ούτε στηρίζουμε την Ελπίδα μας σε κανένα άνθρωπο παρά μόνο στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.

Ανήκουμε μόνο σε Αυτόν και στην Εκκλησία Του. Και οι άνθρωποι της ''Ελεύθερης Πατρίδας'' σίγουρα δεν θα κάνουν θαύματα εάν αποκτήσουν την όποια εξουσία.

Αυτά θα τα κάνει ο Χριστός όταν μετανοήσουμε σαν λαός. Απλά έφτασε η στιγμή να αποδείξουμε στην πράξη ποσο λίγοι και τιποτένιοι είναι αυτοί όλοι που θέλησαν να αφανίσουν μέσα σε λίγα χρόνια μία ολόκληρη Ελλάδα που είναι ποτισμένη με αίματα αγίων και ηρώων, στηριζόμενοι στη δύναμη του ''Μέγα Τιποτένιου'' και ''Κοσμοκράτορος'' Διαβόλου...

Λογάριασαν όμως, δυστυχώς γι' αυτούς, χωρίς το μεγάλο και πραγματικό Αφεντικό της Ελλάδας μας, τον Παντοκράτορα Κύριό μας.... Οι Ευρωεκλογές ας είναι η αρχή του τέλους τους....

Να χαθούν από την Ελληνική Βουλή όλοι αυτοί, μαζί και οι ''δημοσκοπήσεις'' τους...

Ιδού νυν καιρός ευπρόσδεκτος, ιδού νυν ημέρα Σωτηρίας..... και Ελευθερίας της Πατρίδος μας!!!! Αμήν. Γένοιτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)