Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΡΙΖΑ

ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ https://youtu.be/_ZeziqimUfs ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/omF-D2Opmz8 ...

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
ΣΟΔΟΜΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ» ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/_ZeziqimUfs (ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ 0:13 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ) ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΣΤΑΛΙΝΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ http://www.freevolition.gr/tsipras-sodomite-zionist.htm ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ... ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΥΦΛΟΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗ http://www.freevolition.gr/od_tsologiannis.htm ) ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΒΟΡΩΔΗ ΠΑΘΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm  .

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)