Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Μπήκαμε στην αντιστροφή μέτρηση που το σύστημα σας, που μας ματώνει, θα… πέσει! H Λάθος «Καλλιέργεια»



Ένα χθεσινό μήνυμα ενός φίλου είναι η αφορμή για το σημερινό άρθρο.


Είναι το μήνυμα που με ξενύχτησε και που μου έδειξε τις σας καίει όλους εσάς που υπηρετείτε πιστά την ατζέντα της νέας εποχής στην Ελλάδα. 

Τώρα το κατάλαβα, μου πήρε λίγο καιρό βέβαια αλλά... τώρα μπορώ να πω ότι κάπως τους καταλαβαίνω...κατανοω το δύσκολο έργο που έχουν  αναλάβει τα σκοτεινά τρίγωνα..κύκλοι..πολύγωνα...... στην ελληνική επικράτεια.


Καταλάβα λοιπόν ότι αυτό που σας ενοχλεί και που σας καίει είναι το...... ελληνικό δέντρο. 

Ναι… γιατί παράγει τους περισσότερους καρπούς!

Γιατί έχει τον αληθινό ήλιο και φωτοσυνθέτει άριστα, το νερό είναι το πιο καθαρό,  διαθέτει το καλύτερο χώμα και το καλύτερο λίπασμα και... καιρικές συνθήκες ευεργετικές για να αναπτυχθεί.

Και εσείς, ναι εσείς…θέλετε να αλλάξατε αυτό το μοναδικό και αληθινό είδος καλλιέργειας και να εφαρμόσετε την δική σας τεχνητή καλλιέργεια και όταν αυτά τα δεντράκια μαραζώσουν, στην συνέχεια να τα ξεριζώσετε. 

Και είστε τόσο δειλοί που το κάνετε αθόρυβα ώστε αυτό που είπαμε και χθες, να μην προδοθούν οι σκοποί σας. 


Κρυφτήκατε πίσω από κυβερνήσεις, πίσω από ευρώ, πίσω από  μνημόνια, πίσω από νομοσχέδια και αποφάσεις, πίσω από την μόδα, την ψυχαγωγία, την ενημέρωση, την….. τάση στις επιλογές μας κ.α. και πάτε στα μουλωχτά αργά αργά όπως η αλεπού πλησιάζει το κοτέτσι για να μπει και να τις πνίξει μακάρι όλες τις κότες. 

Σε κάθε κράτος τα δεντράκια είναι πολύτιμα…για παράδειγμα στην Αμερική έχετε ήδη χαλάσει το κλίμα της καλλιέργειας, αλλοιώσατε το λίπασμα, φτιάξατε τεχνητό φως, ποτίζετε με ακάθαρτο και μολυσμένο νερό και στο πρώτο φύσημα του ανέμου έφυγαν οι ρίζες και πάνε τα δεντράκια... αλλά και οι καρποί που δίνουν, τους βλέπεις κάθε λίγο στις αμερικανικές ειδήσεις. 

Λόγω των τεχνητών φαινομένων που κατασκευάστε εκεί στην Αμερική, αν και είναι μια τεράστια χώρα, χρονικά δεν αργήσατε να την κατακτήσετε. Όχι μόνο την καταστήσατε σε χρόνο ρεκόρ αλλά τον ίδιο τεχνητό τρόπο καλλιέργειας τον εξάγετε και σε άλλα μέρη, με τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα. 

Στην Ελλάδα, μια μικρή χώρα που θα την κατακτούσατε σε πολύ λιγότερο διάστημα, υποτίθεται, εργάζεστε στα κόκκινα και με εντατικούς ρυθμούς  δεν ξέρω και εγώ με ακρίβεια πόσα χρόνια τώρα αλλά και πάλι, φοβάστε, ναι φοβάστε να κάνετε ανοιχτά βήματα και πάτε σαν τον κάβουρα εκ του ασφαλούς από τα βράχια και καμουφλαρισμένοι με φύκια.

Τι είναι λοιπόν τα δεντράκια; 

Τα δεντράκια είναι η οικογένεια…γενικά, και κάθε δεντράκι του πλανήτη είναι πολύτιμο όπως και κάθε κλαδί του…δηλαδή κάθε μέλος της οικογένειας. 

Τα δεντράκια τώρα με τις ισχυρές ρίζες και τις άριστες συνθήκες καλλιέργειας είναι η ελληνική οικογένεια. 

Και ο Ήλιος, το λίπασμα, το όργωμα, η περιποίηση,το χώμα, το νερο... γενικά οι εύκρατες και ιδανικές καιρικές συνθήκες, όλα αυτά είναι ο Χριστός, είναι η Ορθοδοξία, είναι η Παναγία μας , οι Αγιοι μας, είναι η Πίστη μας…. και οι ένδοξοι προγονοί μας! 

Αυτά τα δεντράκια, τα ελληνικά, προσπαθείτε εντατικά να απομονώσετε…να επιβάλετε τις τεχνητές σας συνθήκες, να τοποθετήσετε όλα τα δεντράκια της χώρας στο δαιμονικό σας θερμοκήπιο..ώστε να μην παράγουν καρπούς.....να μην παράγουν προσευχή, πίστη αγάπη, φιλότιμο, σεβασμό, συγχώρεση, κατανόηση, συμπαράσταση, συμπόνια, αλληλοβοήθεια.....γενικά ότι αρετή παράγει η ψυχή ενός τέτοιου δέντρου…ότι αρετή παράγει μια χριστιανική οικογένεια. 

Γιατί ήταν τα δεντράκια αυτά της Ελλάδος που έδωσαν καρπούς έναν.......... Παΐσιο, ένα Πορφυριο, έναν Ιάκωβο Τσαλίκη, έναν Ι.Βατοπεδινο και πολλούς άλλους σύγχρονους Αγιους και προφήτες και έτσι εξηγείται το μίσος σας............  ελληνικές οικογένειες έφεραν στην ζωή τέτοιους ανθρώπους,  που όταν έρθει ώρα, θα μιλάει για αυτούς όλος ο πλανήτης, αφού οι προφητείες τους και ο λόγος τους θα επιβεβαιωθούν και θα ακουστούν στα πέρατα της γης.

Αυτό φοβάστε…γιατί πολλά τέτοια ελληνικά δεντράκια με καμιά δύναμη δεν ξεριζώνονται και δεν μαραίνονται και δεν μπορείτε, ότι και αν κάνετε και όσα σύννεφα και αν μαζέψετε να τους κρύψετε τον Ήλιο....την επαφή με την ενέργεια, δεν μπορείτε να απαγορεύσετε την πρόσβαση στο καθαρό νερό, στο ιδανικό λίπασμα…όχι αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε. 

Το μόνο που καταφέρατε είναι να διαφημίσετε την τεχνητή σας καλλιέργεια….και αυτό πάλι με φόβο και τρόμο για να μην σας καταλάβουν. 

Και κάποια δεντράκια την προτίμησαν και αυτό γιατί πλασαρίστηκε η καλλιέργεια σας σαν ένας σύγχρονος και μοντέρνος τρόπος καλλιέργειας. 

Αλλά αυτός ο νέος ύπουλος τρόπος καλλιέργειας στα χωραφάκια της Ελλάδος, αυτό είναι που σκοτώνει αυτή της στιγμή δέντρα..... κάθε ηλικίας. 

Αυτός ο τρόπος καλλιέργειας βυθίζει κάθε μέρα….ναι κάθε μέρα και κάθε νύχτα την χώρα στο πένθος. 

Ξεριζώνονται κάθε μέρα δεντράκια, μικρά και μεγάλα ..άλλα σκοτώνονται…..άλλα αυτοκτονούν.. αλλά μαραίνονται από την στεναχώρια που αφήνει πίσω της μια απώλεια. 

Λάθος καλλιέργεια ..λάθος συνταγή. 

Αυτό όμως το λάθος φτάνει στο τέλος του….θα αποκαλυφθεί και θα καταστραφεί!

Για αυτό σκοτεινοί υπηρέτες δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό εκεί έξω....μαύρισα καταγράφοντας το μαύρο της κάθε ημέρας στην Ελλάδα. 

Γιατί μπήκαμε στην αντιστροφή μέτρηση που το σύστημα σας, που μας ματώνει, θα... πέσει. 

Δεν είναι μόνο ότι το έχω εντοπίσει στην μέτρηση που έχω για τέτοιες περιπτώσεις ή τις αναλύσεις των στοιχείων που μας δίνουν κάθε τόσο, είναι ότι επιπροσθέτως το νιώθω. 

Και είμαστε πολλοί που το νιώθουμε. 

Όμως, το νιώθω και το συναίσθημα... δεν τα συνυπολογίζω σε αυτά που γράφω, απλα΄το μοιάραζομαι τώρα.

Και σε αυτά που είπαμε στο άρθρο 

Αλέξη, Εδωσες Ένα Μέρος Από Τα Τριάκοντα Αργύρια Της Προδοσίας Σε Παροχές Και Τώρα Ετοιμάζεσαι Να Δώσεις Και... Αιγαίο


......δεν κάνω πίσω!


επιμένω ότι έχω την εικονα....  πως είμαστε μια θερινή ανάσα από ότι είπαμε σε αυτό το άρθρο.

Δεν κάνω λοιπόν πίσω συνεχίζω να το λέω ότι είμαστε αφάνταστα κοντά, το λέω γιατι έχει καβαλήσει τον χρόνο, υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που όταν το ατύχημα μας εμφανιστεί, θα τρέξουν παράλληλα πολλές καταστάσεις και δεν βρίσκω ανάμεσά τους μια που να μου αρέσει..που να μην είναι δύσκολη. 

Αν π.χ τρέξει κάτι αρχές Ιουνίου, μετά θα τρέξει κάτι άλλο στις μέσες που θα ριξει ένα τουβλακι στα τέλη και έτσι μπαίνουμε στο ντομινο Ιούλιο.

Και να πω και κάτι....στο κάτω κάτω..............ε  ας κάνουν πίσω αυτοί…ας μην γίνει τίποτα, είπαμε κανείς δεν λέει όχι σε ένα καλό καλοκαίρι. 

Όμως....πως γίνετε να είναι καλό το καλοκαίρι με την Ελλάδα να βυθίζετε τα τελευταία 24ωρα στο πένθος με τραγωδίες και αυτοκτονίες; Δεν ξέρω.

Ξέρω μόνο ότι  τραγωδίες και οι αυτοκτονίες μέσα σε όλα είναι και οι πρόδρομοι των δυσκολιών που έρχονται απο πίσω.

Οι ειδήσεις πάλι μας δείχνουν αυτούς που φεύγουν, μόνο, όχι αυτούς που παλεύουν….αυτούς που αντέχουν σε αυτές τις συνθήκες αλλά και πως αντέχουν.

Μια προσευχή για αυτούς που φεύγουν….και άλλη μια για να μην φύγουν άλλοι….για όνομα του Θεού είναι ανήλικα παιδιά, που οι κακοί γεωργοί της εποχής μας φρόντισαν να συντονίσουν στην συχνότητα της αυτοκτονίας.

Και υπάρχουν πολλές συχνότητες συντονισμού με μια τραγωδία, σήμερα αυτό, αύριο εκείνο...

Και σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζουν τα pixel. 

Η οθόνη. 

Η 14χρονη κοπέλα στο Μοσχάτο έδωσε τέλος στη ζωή γιατί υπήρχε σαν επιλογή στο μυαλό της. Αν δεν υπήρχε, αν δεν ήξερε, δεν θα έκανε αυτήν την επιλογή. 

Μερικές φορές, η γνώση ενός πράγματος σκοτώνει...άλλωστε για αυτό χάσαμε κάποτε τον Παράδεισο...από την επαφή μας με το Δέντρο της γνώσης(Δηλαδή δεν είναι όλη η γνώση καλή)

Η θανάσιμη επιλογή στην συγκεκριμένη περίπτωση μεταδόθηκε στο κορίτσι  μέσα από ταινίες, μέσα από τις ειδήσεις, μέσα από τα βιντεοκλίπ, μέσα από την μουσική…μέσα από την ψυχαγωγία… 

Ναι...αυτό είναι η νέα και σύγχρονη αγωγή της ψυχής!

Σε αυτές τις ευαίσθητες ψυχές, μεταδίδουν και φορτώνουν ψυχικά βάρη και ψυχασθένειες μεγάλων ανθρώπων, μαύρες πολυετής αρνητικές εμπειρίες και σκοτεινά συναισθήματα της ζωής που δεν μπορούν να τα αντέξουν και να τα διαχειριστούν οι παιδικές ψυχές. 

Αυτό το έγκλημα έκαναν και με την εκπαίδευση της διαστροφής στα ανήλικα ελληνοπούλα. 

Αυτό νομίζω είναι μεγαλύτερο έγκλημα ακόμη και από την προδοσία των Πρεσπών. 

Το έδαφος, με έναν πόλεμο μερικών ωρών το πήρες…την ζημιά όμως που έγινε στην ευαίσθητη ψυχούλα των παιδιών της Ελλάδος μας μέσα από την επαφή με την νέα εποχή, με τις αξίες της και τα ήθη της...αυτό πως το διορθώνεις; 

Πως σβήνεις από την τραυματισμένη του ψυχή του τέτοιες πληγές; 


Πως γιατρεύεις την αρρώστια της νέας εποχής που μόλυνε την συνείδηση των ανήλικων παιδιών...;(όσων παιιδών δηλαδή την μόλυνε, γιατί είναι και τα δεντράκια που είπαμε πιο πάνω που κρατάνε την παραγωγή και την ποιότητα των καρπών στα ύψη.)

Ανθρωπίνως δεν γίνετε… 

Μόνο ο Θεός μπορεί πλέον να επέμβει και να σταματήσει την ξέφρενη πορεία προς τον γκρεμό και οπως φαινεται, θα γίνει με δύσκολο τρόπο, για τον λόγο ότι πλέον είναι ο μοναδικός τρόπος....…μόνο για αυτόν τον λόγο. 


minitrue.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)