Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Κυνική ομολογία Γιούνκερ για το έγκλημα σε βάρος των Ελλήνων


Αφοπλιστική παραδοχή Γιούνκερ!
Αναγνωρίζει το έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος των φτωχών Ελλήνων και προσθέτει -τώρα που αποχωρεί, βέβαια, και κατόπιν εορτής...- ότι η Ελλάδα δεν κόστισε και πολλά στους δανειστές της!

«Η Ελλάδα μπήκε στην ευρωζώνη με “μαγειρεμένα” στοιχεία, αλλά μέχρι στιγμής η βοήθεια στην Ελλάδα δεν έχει κοστίσει σε κανέναν ούτε ένα ευρώ σε πραγματικούς όρους» δήλωσε ευθέως στη γερμανική φυλλάδα «Bild», που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος του αγώνα εναντίον των Ελλήνων.

«Μέχρι στιγμής, η ελληνική βοήθεια δεν έχει κοστίσει σε κανέναν ούτε ένα ευρώ σε πραγματικούς όρους» δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής

Επιτροπής, δικαιώνοντας όσους διαφωνούσαν με τα απάνθρωπα Μνημόνια που επιβλήθηκαν από τις γερμανικές Αρχές κατοχής στην Ελλάδα.

«Βλέποντας τα πράγματα από σημερινή σκοπιά, είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα έγινε μέλος της ευρωζώνης παραποιώντας τα στατιστικά στοιχεία» ανέφερε, για να παραδεχτεί πάντως ότι του αναλογεί μέρος της ευθύνης. «Το καταλογίζω μέχρι σήμερα στον εαυτό μου: ως υπουργός Οικονομικών ανήκα σε εκείνους οι οποίοι δεν ήθελαν να ελέγχονται οι εθνικές στατιστικές Αρχές από ανεξάρτητες ευρωπαϊκές, γι' αυτό και το αλλάξαμε» είπε.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν και στα χρόνια της δεινής κρίσης στην οποία καθήλωσαν τους Ελληνες οι αδίστακτοι δανειστές, ο πρόεδρος της Κομισιόν παραδέχτηκε ηχηρά: «Η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού ποδοπατήθηκε τότε από μερίδα Γερμανών πολιτικών και των γερμανικών μέσων ενημέρωσης. Λες και όλοι οι Ελληνες ήταν τεμπέληδες και διεφθαρμένοι. Αυτό επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις διαπραγματεύσεις με διάφορους Ελληνες ηγέτες».


dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)