Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΖΩΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ……

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ
GEWKWN       
Σημείωση : θυμάστε το κείμενο ημερ. 4 Μαΐ 2019με τίτλο  «GEWKWN : ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ….
Περιμένουμε την ημέρα που ο Ελληνικός Λαός , με εξευτελισμένες τις δυνάμεις του κακού, με ταπεινωμένους κάτω από το πέλμα του, τους άθεους και προδότες πολιτικούς , θα αναγγείλει την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ.»
Τελικά εκείνη η μέρα η μέρα της ΑΡΧΗΣ της ελευθερίας του Ελληνικού  Λαού ήρθε, όμως, μέχρι την τελική νίκη  θα δούμε πολλά ακόμη,  οι κομμουνιστές δεν παραδίδουν τόσο εύκολα την εξουσία, ο Σύριζα είναι  ΕΝΑ  ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ  ΖΩΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ……  δεν έχουν να χάσουν τίποτα.
Η κυβέρνηση των άθεων και προδοτών αριστερών πολιτικών , φεύγει με όλα τα αίσχη μιας τόσον αμαρτωλής πολιτικής, φεύγει με τα αισχρά συνακόλουθα της.
Για να ήμαστε όμως πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ από Δυνάστες, από άθεους και προδότες πολιτικούς, έχουμε ακόμη δρόμο , τώρα άρχισε να γίνετε πραγματικότητα.
Δεν χωρούν ενδοιασμοί, δεν επιτρέπονται παρεκκλίσεις, η απόφαση μας είναι μια και ανέκκλητος, ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ο δρόμος που ακολουθούμαι έχει ένα τέρμα μόνον : ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……..
(Χαλεπόν άρχεσθαι υπό χερείονος.–Είναι σκληρό να σε εξουσιάζει κάποιος κατώτερος……(Δημόκριτος )
Εις την πορεία μας θα συναντήσουμε αντιξοότητες αμέτρητες, θα υποστούμε θυσίες, αλλά το τέρμα είναι βέβαιον, η ελευθερία από δυνάστες μόνον με θυσίες κερδίζεται και γι’ αυτόν τον λόγο αξίζει.
Πρέπει όλοι να αντιληφτούν ότι θα κληθούν να βαστάξουν το μερίδιο τους από το βάρος της θυσίας, άλλοι πρέπει να θυσιάσουν την ευμάρεια τους, άλλοι την ησυχία τους, καλείστε όλοι σας εις τας επάλξεις, κάθε Έλληνας πρέπει να στήσει την δική του έπαλξη από την οποίαν να δώσει την μάχη για αποτίναξη του προδοτικού καθεστώτος,  και όλων των πολιτικών, Αρχιερέων, και στρατιωτικών που πρόδωσαν  την Ελλάδα.
Έλληνες, η ιστορία τριών χιλιάδων χρόνων αναμένει να καμαρώσει τα παιδιά της, δώστε όλοι το παρόν σας είτε με το πνεύμα, είτε με την προσευχή, είτε με την πέννα, είτε με αντίδραση

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, και ο Ελληνικός λαός ανακτά και πάλιν την εθνική του συνείδηση.
Μέχρι το τέλος Ιουνίου  να προσέχετε και να προσεύχεστε, πολύ προσευχή και μετάνοια ……τίποτα δεν έχει τελειώσει, από την 16η του Ιουνίου και μετά, τα μάτια σας ……..οχι τέσσερα, αλλά εκατόν τέσσερα…….  

ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ .

ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΕΚΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΙ, ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)