Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΑΙΤΕΙ : «ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ… ΣΚΥΨΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

Σχόλιο ιστολογίου;
επειδή το Βερολίνο έχει συμφέροντα να υπερασπίζεται την συμφωνία των Πρεσπών, γιαυτό και μόνο η επόμενη κυβέρνηση που θα εκλεγεί έχει χρέος να την καταργήσει. 

«Όχι θα καθόμαστε να ανεχόμαστε τον κάθε Έλληνα πολιτικό να αμφισβητεί την εξαίρετη Συμφωνία των Πρεπσπων».
Όπως αναφέρει το Αθηναίικο πρακτορείο ειδήσεων :
Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια «πάρα πολύ σημαντική και ιστορική επιτυχία της εξωτερικής πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης» της Ελλάδας, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Μίχαελ Ροτ, τονίζοντας την πεποίθησή του ότι θα την σεβαστεί και οποιαδήποτε μελλοντική κυβέρνηση της χώρας.
«Θεωρούμε ακράδαντα ότι η κάθε κυβέρνηση που θα ακολουθήσει στην Ελλάδα θα αρθεί στο ύψος των ευθυνών της για ειρήνη, συμφιλίωση και σταθερότητα στην περιοχή. Και η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί μια πολύ σημαντική «άγκυρα» σταθερότητας και συμφιλίωσης», δήλωσε ο κ. Ροτ στην διάρκεια συζήτησης με ξένους ανταποκριτές στο υπουργείο Εξωτερικών.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)