Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΡΑΠΕΡ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΛΕΥΚΗ ΓΑΛΛΙΔΑ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ «ΕΓΩ ΓΑΜ** ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ»(Βίντεο)



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Αφρικανος ράπερ στραγγάλισε λευκή Γαλλίδα στο μουσικό βίντεο: «Εγώ γα…. Γαλλία, τη Γαλλία θα κάψουμε».
Γαλλία – Ο ρατσιστής που γεννήθηκε στην Αφρική Νικ Κόνραντ, ο οποίος προκάλεσε μια οργή σε ένα μουσικό βίντεο πριν από λίγα χρόνια, μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο. Σε αυτό στραγγαλίζει μια λευκή γυναίκα που συμβολίζει τη Γαλλία.
«Είμαι εδώ για να κάψω την Γαλλία και να , γα…. τις Γαλλίδες ,» ο σκουρόχρωμος Αφρικανός προκαλεί ξανά μπροστά στην κάμερα. Ήδη πριν από ένα χρόνο, ένα γαλλικό δικαστήριο του επέβαλε πρόστιμο επειδή δόξασε τη
δολοφονία λευκών μωρών σε ένα βίντεο, σύμφωνα με το BBC. Τώρα φαίνεται να έχει ξεκινήσει ένα νέο βίντεο μίσους στην αγορά. Στο YouTube μπορείτε να δείτε πώς «τραγουδάει» για τη δολοφονία, και ότι θα κάψουν με βία όλη την Γαλλία. Θέλει λέει να γα…… τη Γαλλία να «χαράξει και να την κάψει , με αγωνία».
NICK CONRAD – DOUX PAYS




Αυτοί είναι οι λαθρο της Ευρώπης
LE RACISME ANTI-FRANCAIS




Avez-vous vu ces images dans les JT français
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)