Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Επική ανάλυση για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ: Δημοσκόπος τους άφησε άναυδους στην ΕΡΤ

Άναυδοι έμειναν οι παρουσιαστές της ΕΡΤ με την ανάλυση του Γιάννη Σκλιά της εταιρείας δημοσκοπήσεων VoxPop Analysis για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
Η εν λόγω εταιρεία έδινε μικρότερη διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο κ. Σκλιάς ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην προσπάθειά του να εξηγήσει τι πήγε λάθος στις δημοσκοπήσεις άφησε τους παρουσιαστές άφωνους αφού κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήθελε να πει.

«Δεν πιάσαμε τη χαμηλή συσπείρωση γιατί υπήρχε ένα θέμα με το πιθανολογικό μοντέλο, με την πιθανότητα απόκλισης των ερωτηματολογίων» είπε ο κ. Σκλιάς με τους παρουσιαστές να ρωτούν τι σημαίνει αυτό που είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)