Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!!




ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ210 3250220


                                                                                                                                    Αθήνα 22α Μαΐου 2019

«Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!!»

          Μοίρα κακή επέλεξε την 23η Ιουλίου 2018 να καταδείξει στο πυρακτωμένο κορμί της Βορειοανατολικής Αττικής όλα τα κατακάθια της πολιτικής ανικανότητος. Άγνωστος ακόμη ο ακριβής αριθμός των θυμάτων από την λαίλαπα της φωτιάς, αφού η ιδιοτέλεια των λιλιπούτιων «αρχόντων», τόσο της κεντρικής κυβέρνησης όσο και των οργάνων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης επέλεξε την τακτική της μη αποκάλυψης της πραγματικότητος.
                    Εμείς όμως, ως υπηρετούντες την αλήθεια και υιοθετώντας τα υποστηριζόμενα υπό του Τζώρτζ  Όργουελ ότι:

          «Σε μιά εποχή καθολικής εξαπάτησης, το να λες την αλήθεια είναι μία επαναστατική πράξη», διεξάγουμε έναν αγώνα εναντίον όλου αυτού του πολύχρωμου συρφετού των ολετήρων που οδηγεί την Ελλάδα στα τάρταρα και προσβάλει την έννοια  του ανθρώπου.

                    Άναυδοι, παρακολουθούμε τον θίασο μιάς ανερμάτιστης οπερέτας να δίνει την αξιοθρήνητη παράστασή του με σκηνικό το φρικτό μαζικό έγκλημα της Ανατολικής Αττικής. Αντικρίσαμε εικόνες τραγωδίας και κάναμε σκέψεις για την νοσηρότητα, την καθεστηκυία ανεπάρκεια και την ανικανότητα των οργάνων της πολιτείας, που εκμεταλλευόμενα την οδύνη των πληγέντων, συνεπικουρούμενα από μία κομματική, επιλεκτική και χειμάζουσα  Δικαιοσύνη, επιδιώκουν ακόμη και έναν χρόνο σχεδόν μετά τα τραγικά γεγονότα της «θυσίας» των αδελφών μας, να καλύψουν τις εγκληματικές τους πράξεις και παραλείψεις στην διαχείριση της πυρκαγιάς.
                     Υπό αυτά τα δεδομένα, είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύψουμε το υποκριτικό θέατρο των ιθυνόντων που έχουν συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο και στις κρίσιμες στιγμές της ανείπωτης θλίψης, προσπαθούν, ως μωρές παρθένες, να αποσείσουν την συλλογική τους ευθύνη.
                    Δυστυχώς, η ένοχη και άκρα του τάφου σιωπή πάντων των εμπλεκομένων, δεν μας επιτρέπει να σιγήσουμε. Η εκατόμβη των θυμάτων και η τεράστια έκταση των καταστροφών, μας  επιβάλλουν να μην σιωπήσουμε και με ιδιαίτερη σοβαρότητα να προβούμε στην παρούσα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ φέρνοντας, για άλλη μία φορά, σε γνώση των απανταχού Ελλήνων και φίλων της Ελλάδος το γεγονός της αθλιότητας του φαιδρού κρατικού μηχανισμού. Θα αρθεί όμως, κάποιος υπηρέτης της Θέμιδος στο ύψος των περιστάσεων;
                    Οι υπογράφοντες την παρούσα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, χωρίς να προτάξουμε την κομματική μας ιδιότητα για να μην θεωρηθεί ότι σκοπός μας είναι η προβολή του πολιτικού φορέως που εκπροσωπούμε, στραφήκαμε προς την απανταχού Ελληνική Επιστημονική κοινότητα κάνοντας έκκληση να βρεθεί αλληλέγγυος, να συμβάλει με τις γνώσεις της και την πιθανή της εμπειρία και να προστρέξει σε βοήθεια της απειλούμενης ποικιλοτρόπως χώρας μας. Και η ανταπόκριση της Ομογένειας ήταν συγκινητική και άμεση, αλλά η ολιγωρία του τσίρκου της «Κυβέρνησης», προς κάθε ανιδιοτελή προσφορά, απέβη τραγελαφική.
          Προς τούτο, ενεργήσαμε ευπροσώπως γιά λογαριασμό της ανιδιοτελώς προσφερόμενης Αμερικανικής τριμελού Ερευνητικής ομάδας αποτελούμενης από την Ελληνίδα Γεωφυσικό PhD Αγγελική Μπαρμπεροπούλου και τους φιλέλληνες καθηγητές, Andrew Curtis και Jacqueline Curtis του Πανεπιστημίου Kent State University of Ohio, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει και το εργαστήριο GIS-Health & Hazards (Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών-Υγεία και Κίνδυνοι), με χρόνια εμπειρία στις φυσικές καταστροφές και τον αντίκτυπο στο δομημένο και φυσικό περιβάλλον, όπως και στην υγεία του κοινωνικού περιβάλλοντος, που θα προέβαινε και θα συνέδραμε αφιλοκερδώς, στην εκπόνηση έρευνας αποτύπωσης των φυσικών ζημιών, των κινδύνων και των μέτρων που πρέπει να ληφθούν στην καμένη περιοχή μέσω της λήψης γεωχωρικών δεδομένων.
          Και είχαμε την ατυχή, από 5ης Αυγούστου 2018, διαβεβαίωση του «ενθουσιασμένου», για την άμεση διεξαγωγή της σχετικής έρευνας, Δημάρχου Μαραθώνα κυρίου Ηλία Ψηνάκη και του συνεργάτη του, και προς τούτο αφ’ ενός μεν αφίχθη στην Αθήνα, προς συντονισμό της ομάδος και των υπηρεσιών, η κυρία Αγγελική Μπαρμπεροπούλου αφ’ ετέρου, διά της υπ’ αριθμό FedEx 782160020570 φορτωτικής αφίχθη στον αερολιμένα ο απαιτούμενος για την έρευνα εξοπλισμός.
          Οι παθογένειες όμως του φαύλου κράτους και οι προσωπικές ιδιαιτερότητες της γελοίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μας φανέρωσαν αμέσως, το ασήμαντο πολιτικό μέγεθος των υπευθύνων. Ο «περιώνυμος» Δήμαρχος και ο συνεργάτης του, ως διά μαγείας, εξαϋλώθηκαν και κατόπιν τούτου, την 9η Αυγούστου 2018 απευθυνθήκαμε, στον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής
Αττικής κύριο Πέτρο Φιλίππου και την 14η Αυγούστου 2018 στην κυρία ΚΛΕΑΝΘΗ ΜΑΡΙΑ, Γενική Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) την 23η Αυγούστου 2018 δε απευθυνθήκαμε στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και δη στον Προϊστάμενο του Επιτελείου ΑΠΣ, με την σημείωση ότι η ομάδα την 6η Σεπτεμβρίου 2018 θα επιστρέψει στην Αμερική.
          Κατόπιν των ανωτέρω, κάθε προσπάθεια υλοποιήσεως της έρευνας προσέκρουσε στην νεκρική σιγή πάντων των ανωτέρω «αρμοδίων» και ουδεμία απάντησης ελήφθη στα αιτήματά μας, πλην, κατά την εκπνοή του ταχθέντος προς ενέργεια χρόνου της 06ης Σεπτεμβρίου αναχωρήσεως από την Ελλάδα της κυρίας Αγγελικής Μπαρμπεροπούλου και της διά της υπ’ αριθμό FedEx 456197461388 φορτωτικής επιστροφής του εξοπλισμού, ελήφθη τηλεφωνική επισήμανσης εκ μέρους του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος ότι: «Το Πυροσβεστικό Σώμα, ΟΥΔΕΜΙΑ αρμοδιότητα έχει επί του θέματος της έρευνας».
          Σημειώνεται ότι ΔΕΝ απευθυνθήκαμε στην Περιφερειάρχη Αττικής κυρία Ρένα Δούρου διότιορκισθείσα στο ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου των «εθνοσυμβούλων», που συνεκλήθη στις Κορυσχάδες Ευρυτανίας την 27η Μαΐου 1944 που ουδεμία νομική ισχύ έχει, για εμάς, δεν υφίσταται ως θεσμός δεδομένου ότι ο διορισμός αυτής είναι παράνομος,
παράτυπος και αντισυνταγματικός αφού έχει ορίσει η ίδια την θεσμική ανομία ως το πλαίσιο συμπεριφοράς της για την οποία οι πάντες φέρουν ευθύνη. Στην Περιφερειάρχη κυρία Ρένα Δούρου, ΟΥΔΟΛΩΣ απευθυνθήκαμε, διότι δι’ εμάς ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ως εραιτή περιφερειακή Αρχή.
          Την ευθύνη βέβαια, για την μη τήρηση των Διατάξεων του άρθρου 13 παράγραφο του Συντάγματος, ΦΕΡΕΙ αποκλειστικώς ο φερόμενος το 2014 ως Υπουργός Εσωτερικών, κύριος Αργύρης Ντινόπουλος ο οποίοςόταν έγινε αποδέκτης της υπ’ αριθμού πρωτοκόλλου 4930/15η Σεπτεμβρίου 2014 ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ μας, διά του υπ’ αριθμού 1431/07-11-2014 πρωτοκόλλου εγγράφου του και με την υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 30565/6-08-2014 Εγκύκλιό του, απάλλαξε τους αντισυνταγματικώς ορκισθέντες αιρετούς άρχοντες που παράνομα κατέχουν τους θώκους των Ο.Τ.Α.     
                     Όθεν, φρονούμε ότι η σιωπή θανάτου των «αρμοδίων», που αποτελούσαν την μακάβρια ορχήστρα της καταστροφής και υπηρεσίας ΜΙΤ, ως και την κατάθεση του Αντιστρατήγου ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος κυρίου Ανδριανού Γκουρμπάτση που ήταν αυτόπτης μάρτυς εμπρησμού στη Χίο το 1998, διαβλέπουμε ότι οι συνθήκες των πυρκαγιών εκπορεύτηκαν πιθανόν από εξωγενείς παράγοντες με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας.
                     Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν είναι και υιοθετήσιμες αλλά σίγουρα όλοι έχουμε υποψίες και ζητούμε το αυτονόητο, όταν από το 1974 κάθε καλοκαίρι η Ελλάδα μετράει τους νεκρούς της και το φαινόμενο των πυρκαγιών αποτελεί το βασικό ζήτημα.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν: Επρόκειτο απλά για τον «στρατηγό άνεμο» του Πολύδωρα, που σαρώνει τα πάντα, ή σχέδιο κάποιων ξένων εναντίον της Ελλάδας; Τα ερωτήματα αυτά, για τα οποία κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης ζητά εξηγήσεις, ΔΕΝ πρέπει να μείνουν αναπάντητα. 
                     Και το μεγάλο ερώτημα προς τον Ελληνικό Λαό είναι: Τι περιμένει από το πολιτικό σύστημα του οργανωμένου κομματικού εγκλήματοςΤι περιμένει ο Ελληνικός Λαός όταν ακούει την απίστευτη ομολογία συνενοχής στο έγκλημα της Ανατολικής Αττικής του ανεκδιήγητου, σε ρόλο Χατζηαβάτη, Υπουργού Άμυνας όταν σε παρακολουθούσαν τα γεγονότα ως θεατές, αποτελεί
          λοιδορία και καταφρόνηση προς τα, αγνώστου αριθμού, θύματα. Ως φαίνεται όμως το συνονθύλευμα των ανερμάτιστων, απαίδευτων και αλαλαζόντων κυμβάλων του θλιβερού ιζήματος της πολιτικής, τα μωροφιλόδοξα πρόσωπα που αυτόβραβευόμενα ανέλαβαν θέσεις ευθύνης, αυτά τα ευθυνόφοβα ανθρωπάρια που βρέθηκαν σε θέσεις εξουσίας και τρέμουν ακόμα και την σκιά τους, δεν είχαν καν το θάρρος να ομολογήσουν ότι δεν ήθελαν κανέναν να καταγράψει κάτι που θα τους χρεώσει πολιτικά και ποινικά με  ευθύνες και η απόπειρα εξαγοράς της σιωπής των πυρόπληκτων μέσω διορισμού των με την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ τους, μήπως εκπηγάζει από την αγωνία τυχόν AΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ;
          Εκ του τραγικού γεγονότος που έπληξε την πατρίδα μας, τα αποτελέσματα του οποίου δεν είναι δυνατόν να προσδιορισθούν εισέτι, και έχοντες κατά νου την στυγνή ομολογία του καυχώμενου πρώην Τούρκου πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ για τις πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας, εκ μέρους της τουρκικής μυστικής ερώτηση δημοσιογράφου του BBC για το αν ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίθηκε έγκαιρα, ο Καμμένος δήλωσε, μη ορωδών: «Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. Δεν επιτρέπεται ταυτόχρονα να συνεργαζόμαστε με τις δημόσιες υπηρεσίες». Το ΝΑΤΟ δηλαδή απαγόρευσε την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων για την διάσωση του κόσμου και των περιουσιών του χρησιμοποιείται μόνο ως θεραπαινίδα των Λαθρομεταναστών; Οι Ένοπλες δηλαδή Δυνάμεις, καθίστανται άχρηστες και δεν παρέχουν πλέον καμία
εγγύηση για την ασφάλεια της Χώρας μας και των Ελλήνων; Ουαί!!!
          Πληροφορηθέντες ότι, πάντες οι ανωτέρω, οι έχοντες πλέον βεβαρυμμένο πολιτικό παρελθόν, είτε από ευθύνη η οποία τους αναλογεί είτε για πράξεις και παραλήψεις των που στοίχισαν άγνωστο αριθμό θανατωθέντων αδελφών μας, κλαίγοντας σαν μοιρολογίστρες, χωρίς αιδώ, ως λύκοι βαρείς με ένδυμα προβάτου, κατέρχονται στον πολιτικό στίβο για να ικανοποιήσουν έναν αρρωστημένο, υπερφίαλο και επικίνδυνο εγωισμό, χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους, την ύπαρξη ή όχι των ικανοτήτων τους, του ήθους, της εντιμότητός τους, ως απαραίτητα στοιχεία για την εκπροσώπηση μιάς κοινωνίας, καυτηριάζουμε τον άθλιο πολιτικάντικο αυτόν τρόπο, με τον οποίο προσπαθούν να εξασφαλίσουν μία σταθερή, εκμεταλλεύσιμη ψηφοθηρικά, πελατεία, χωρίς να νοιώσουν κάποια ενοχή ή τύψη.
           Σεβόμενοι την βιβλική καταστροφή της Ανατολικής Αττικής και την μνήμη των νεκρών αδελφών μας, ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ την διεξαχθείσα αλληλογραφία προς όλους τους ακατανόμαστους ΔΗΘΕΝ «αρμόδιους», με τα εν αυτή διαλαμβανόμενα, προκειμένου η  Πανεπιστημιακή Ομάδα να λάβει τότε την σχετική άδεια έρευνας στο έργο της θεραπείας του περιβάλλοντος, την λήψη μέτρων προστασίας του οικοσυστήματος και την αξιοποίηση του όποιου θετικού αποτελέσματος
           Όλα τα ανωτέρω, τα μη έχοντα την αίσθηση του καθήκοντος, τα χωρίς συνείδηση αλλά πλέρια θράσους, τοξικά πολιτικά απόβλητα, αξίζει να πεταχτούν στα σκουπίδια της ιστορίας και να τα ακολουθούν πάντα οι οιμωγές των αδικοχαμένων αδελφών μας.
Το αίσχος δε αυτό που εγγίζει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, δεν παραγράφεται και ευχόμεθα να τους δούμε όλους τους ενόχους καθισμένους στο εδώλιο του κατηγορουμένου, από κάποια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.  
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής
210 3250220                   6944325056
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ   ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ   ΤΟ ΠΑΡΟΝ  ΣΕ   ΟΣΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
Αν κάποιος εκ των παραληπτών λάβει το μήνυμά μας περισσότερες της μίας φοράς ή με μη ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλούμε να μας ενημερώσει, πρόκειται περί παρεμβολής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
==============================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)