Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Νέα συγκέντρωση και μοτοπορεία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Η μοτοπορεία πρόκειται να ξεκινήσει στις 20.00, από το εμπορικό κέντρο One Salonica (δυτικά) και θα καταλήξει στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.


Το πρόγραμμα των διοργανωτών έχει ως εξης:

-  Εκκίνηση 20:00 με κατεύθυνση τον Λευκό πύργο.

– Στάση επί τις Λ.Νίκης σβήσιμο των μοτοσυκλετών και Προσοχή θα ψάλουμε με όλη την δύναμη την ψυχής μας τον Εθνικό Ύμνο.
– Στην συνέχεια η πορεία θα συνεχίσει προς το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου με στάση στον χώρο που βρίσκεται το άγαλμα όπου θα Βροντοφωνάξουμε Το Μακεδονία Ξακουστή.
– Λήξης Μοτοπορείας.

Την ίδια ώρα, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα, προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην κεντρική είσοδο του λιμανιού
με πρόθεση των συγκεντρωμένων να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης.


Ανταπόκριση από την χθεσινή συγκέντρωση-πορεία (από το facebook, εδώ):

Τα χημικά βροχή και σήμερα στη Θεσσαλονίκη από τους μπράβους του καθεστώτος που προστάτευαν τους καμιά εκατοσταριά αναρχικούς που είχαν μαζευτεί στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου που εστάλησαν για να κάνουν αντιδιαδήλωση .ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)