Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ


ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ


Επειδή ακόμα ψάχνουμε τα λεφτά του Ταμείου Μολυβιάτη ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, προειδοποιούμε τη κυβέρνηση ότι καταγράφουμε όλα τα ποσά που δίνονται και έχουν αποδέκτες τους πυρόπληκτους και ότι απαιτούμε πλήρη διαφάνεια στη διαχείριση και διανομή τους. Επιπλέον και εντός εξαμήνου επίσημη αναφορά για το που πήγαν τα λεφτά. Ενδεικτικά και μόνο αναφέρω μερικές από τις έως τώρα προσφορές: Η κυπριακή δημοκρατία προσέφερε αρχική βοήθεια ύψους 10 εκατομμύριων ευρώ, η Εκκλησία της Κύπρου προσέφερε 200.000 ευρώ, η Ελληνική Βουλή 10 εκατομμύρια ευρώ και άλλες μορφές ενίσχυσης, η ΑΔΕΔΥ 3.000 ευρώ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσέφερε όλα τα έσοδα από την «μάχη» της Τούμπας με την Βασιλεία, το απόγευμα της Τρίτης (24/7), η ΠΑΕ Ολυμπιακός 1
εκατομμύριο ευρώ, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet 100.000 ευρώ και πάει λέγοντας.
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και για να καταλάβετε ότι αυτή τη φορά δεν αστειευόμαστε, ρίξτε μια ματιά σε αυτή την ανάρτηση ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ και …. σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ! Οπως θα δείτε, για πρώτη φόρα ενωθήκαμε “δεξιοί”, “αριστεροί” και “κεντρώοι”, Ελλαδίτες και μη , “φασίστες” και “αντιφασίστες”, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, άθεοι κ.α., βάζελοι, γάβροι, αεκτζήδες, παοκτζήδες και λοιποί “ήδες”, μεγαλοεπιχειρηματίες, μικρουπάλληλοι κ.α., και μας έχετε όλους απέναντί σας !!
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ, ΤΕΡΜΑ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, ΤΕΡΜΑ Η ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΤΕΡΜΑ ΟΛΑ !!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΤΕ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)