Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ - «Ήταν άδικο και ΔΕΝ θα γίνει πράξη...»



Δεν ξεχνάμε την ξεκάθαρη βούληση του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου 2018 και στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου 2018, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, που συνεχίζονται διαρκώς μέχρι και σήμερα. 50 τουλάχιστον συλλαλητήρια και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας το τελευταίο εξάμηνο σε όλη τη χώρα, αλλά και στο εξωτερικό, με αυξητική τάση διοργανώσεων, ιδίως μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Όλες οι αφίσες των συλλαλητηρίων στο βίντεο.
Ενδεικτική χρονολογική ταξινόμηση: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Αίγιο, Στουτγάρδη, Τορόντο, Νυρεμβέργη, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Μελβούρνη, Νέα Υόρκη, Πύργος Ηλείας, Τρίκαλα, Λάρισα, Έδεσσα, Ιωάννινα, Χανιά Κρήτης, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδος, Σπάρτη, Λαμία, Γρεβενά, Κομοτηνή, Κιλκίς, Βόλος, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Βεργίνα, Θήβα, Κατερίνη, Λεπτοκαρυά και σε άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ...! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ...!!! Η ύψιστης εθνικής σημασίας συμφωνία που υπογράφηκε για την παράδοση του Ονόματος της Μακεδονίας μας, έγινε "ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ" τη Βουλή των Ελλήνων. Αυτό συνιστά προσβολή του Κοινοβουλευτικού Πολιτεύματος και αποτελεί "Πολιτειακή Ανωμαλία" όπως την έχουν προβλέψει Άγιοι Γέροντες της Ορθοδοξίας μας. ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΘΡΟ-1: - Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. - Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΘΡΟ-120 (π.4): - H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ. ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΟ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ: "ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ" Μουσική βίντεο: Γιάννης Σπανός - Μακεδονομάχοι (Παύλος Μελάς) Πηγές αποσπασμάτων βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=PbN19... https://www.youtube.com/watch?v=47E0T... https://www.youtube.com/watch?v=Y-cau...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)