Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Το Reuters «χτυπάει» τον Έλληνα πρωθυπουργό…

Κριτική άσκησε το πρακτορείο Reuters στον Αλέξη Τσίπρα, για τις ενέργειες και τα λεγόμενα του για τη φονικότερη πυρκαγιά στην νεότερη ελληνική ιστορία.
Το πρακτορείο σημειώνει ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κατηγορούνται γιατί δεν ζητήθηκε συγγνώμη για τη φωτιά και γιατί απέτυχαν να αποτρέψουν την τραγωδία.

Το Reuters δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ανάληψη πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι για εκείνους που επέζησαν από την κόλαση της φωτιάς, αυτές οι λέξεις είχαν ελάχιστη σημασία.
Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά ακόμα και στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής την Δευτέρα, σημειώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας δεν αναφέρθηκε σε απώλειες, ούτε έκανε σχετική ερώτηση – τουλάχιστον όχι μπροστά στις κάμερες, ενώ, το Reuters διερωτάται αν ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει επισκεφθεί επιζώντες στο νοσοκομείο….

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)