Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Όταν έγίνοντο οι αισχρότητες των ομοφυλοφίλων κάτω από τα φώτα της Βουλής των Ελλήνων κανείς αληθινός χριστιανός δεν είχε αμφιβολία ότι έρχεται καταστροφή..............

Όταν έγίνοντο οι αισχρότητες των ομοφυλοφίλων κάτω από τα φώτα της Βουλής των Ελλήνων κανείς αληθινός χριστιανός δεν είχε αμφιβολία ότι έρχεται καταστροφή.

 Η Ελληνική Κοινωνία έδωσε με το μεγαλοπρεπέστερο τρόπο την εξουσία στο διάβολο . Οι απλοί άνθρωποι που έβλεπαν τα αίσχη στην τηλεόραση αναφωνούσαν "θα μας κάψει ο Θεός"! Τώρα που όλα έγιναν όπως ανεμένοντο βρέθηκε και ένας "τρελός" να ξεφωνίσει αυτή την αλήθεια και όλοι όρμισαν επάνω του. Να τον ξορκίσουν! Μοναδική φροντίδα των ΜΜΕ μην τυχόν και ακουστεί καμμιά αλήθεια ! Πρέπει να έχει το κακό συνέχεια, νέες πλημμύρες, φωτιές κλπ ...!

Όρμισαν λοιπόν όλοι στον Καλαβρύτων Αμβρόσιο. Και πρώτοι "ξορκιστές" οι παπάδες με "κοινωνικό προφίλ". Ο Αλεξανδρουπόλεως, που θα έπρεπε να έχει καθαιρεθεί και αφορισθεί για τις παγανιστικές τελετές που έκανε μέσα στο ιερό βήμα του Ναού, παρουσιάζει την καταστροφή που έπληξε τη χώρα σαν κάτι ανεξάρτητο από την βούληση του Θεού. Σαν ο Θεός ...να την έπαθε! Θράσος ορθόδοξου ιεράρχη!
Κάποιος διάκος από την Καλαμάτα προκλητικά έγραψε στον Καλαβρύτων "Σκάσε!".Με αυτό τον τρόπο έδειξε έμπρακτα την υπακοή του στο δικό του "προοδευτικό" δεσπότη, που τον θυμιάζει και έξι και εννιά φορές σε κάθε ακολουθία.
Ακόμη και ο κατά τα άλλα συνετός Μητροπολίτης Κηφισίας "σφυράει κλέφτικα" σε εγκύκλιο σημείωμα του προς τους ιερείς παραβλέποντας ότι οι θεομηνίες είναι αφορμή γιά μετάνοια και μεταθέτοντας έμμεσα την ευθύνη στο Θεό χρησιμοποιεί επανειλημμένα την ορολογία των αθέων "γιά άδικο" χαμό των ανθρώπων. Ποιός είναι άραγε ο αδικών;




Ο άγιος Καλαβρύτων με το να περιορίσει την αιτία της θεομηνίας στις ενέργειες του Προθυπουργό έκανε ένα μεγάλο λάθος. Αμνήστευσε της ευθύνης τον συνυπεύθυνο ελληνικό λαό που ψήφισε πρωθυπουργό "κατά την καρδία του" αλλά ,το κυριότερο, όλη την Ορθόδοξη Ελληνική Ιεραρχία και τους υπ αυτήν κληρικούς.
Αν ο ορθόδοξος κλήρος της Ελλάδος είχε τη βαθειά πίστη που είχαν οι ιερείς και οι Επίσκοποι παλαιοτέρων εποχών ούτε η μαγάλη αθεΐα που επικρατεί σε αυτόν τον τόπο θα υπήρχε , ούτε τέτοιος πάνδημος θρήνος. Δυστυχώς οι Ιεράρχες δεν πιστεύουν ούτε σε αυτά που διαβάζουν στους Εσπερινούς των μεγάλων εορτών. Αν και ακούνε την αγία Γραφή να προαναγγέλει ότι ο "Θεός θα εξοπλίσει την φύση να πολεμήσει τους παράφρονας(=αθέους)" αυτοί σκέπτονται τα δικά τους (φιλοφρονήσεις προς ομόφρονας, αρχιερατικές στολές, εκλογές νέων μητροπολιτών κλπ). Μοναδική τους φροντίδα τον τελευταίο καιρό να στηρίξουν τους ευρωπαίους βασανιστές του ελληνικού λαού (βλπ.πρόσφατη εγκύκλιο της ΔΙΣ προς τον Ελληνικό Λαό).
Σε άλλες εποχές οι ιερείς και οι επίσκοποι είχαν την καθαρότητα του βίου και την πίστη που θαυματουργούσε. Έβγαζαν τις άγιες εικόνες απέναντι στην ορμή του ανέμου και της φωτιάς και την έσβυναν ή την γύριζαν πίσω. Τέτοιους κληρικούς χρειάζεται σήμερα ο τόπος. Αλλοιώς οι καταστροφές που μας απειλούν είναι μεγαλύτερες από αυτές που ζήσαμε.




https://asimpiestos.blogspot.com/2018/07/blog-post_61.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)