Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ο Άγγελος Συρίγος "ξετινάζει" τη Συμφωνία των Πρεσπών -

 Δείτε πώς οι ένοχοι που έφτιαξαν τη συμφωνία-έκτρωμα προσπαθούν να τον φιμώσουν στην ημερίδα του ΥΠΕΞ


Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Άγγελου Συρίγου, στην επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο Άγγελος Συρίγος, ο οποίος, σημειωτέον, λέει όιτι συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον κ. Κοτζιά, δέχθηκε bullying στη διάρκεια της ομιλίας του από τον κ. Κοτζιά, ο οποίος αλλεπάλληλες φορές επιχείρησε να τον διακόψει εκφράζοντας εμφανώς τη δυσφορία του, ενώ τον διέκοψαν επίσης ο κ. Λιάκουρας και ο κ. Παμπούκης, που ανήκουν στην παρέα που συνέταξε αυτό το από κάθε άποψη
έκτρωμα που λέγεται "Συμφωνία των Πρεσπών".
Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν και συμπεριφέρθηκαν στον κ. Συρίγο αυτοί οι άνθρωποι αλλά και η επιλογή των επιστημόνων, που με εξαίρεση τον Συρίγο εκθείασαν τη συμφωνία, αποτελεί απόδειξη ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει δημοκρατία και ότι στην ουσία ομάδες ατόμων που δρουν υπό το κάλυμα υπουργού, καθηγητή πανεπιστημίου, δικηγόρου και νομικού, χωρίς καμία ουσιαστική νομιμοποίηση από τους πολίτες, μπορούν να προδώσουν και να παραδώσουν τα όσια και τα ιερά της πατρίδας, όπως το όνομα της Μακεδονίας, η γλώσσα και η ταυτότητα στους Σλάβους των Σκοπίων και σε όσους κρύβονται πίσω τους, χωρίς οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να τους σταματήσουν.
Αυτό πρέπει να αλλάξουμε, να δημιουργήσουμε πραγματικούς δημοκρατικούς θεσμούς που θα απαγορεύουν σε συμμορίες να βγάζουν στο σφυρί και να ξεπουλάνε την πατρίδα.
Και όταν δημιουργήσουμε αυτούς τους θεσμούς, όταν γίνει πραγματικά ανεξάρτητη η Δικαιοσύνη, τότε να κληθούν να λογοδοτήσουν όσοι προδίδουν, καθότι το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας είναι απαράγραπτο.
Να ξέρουν λοιπόν οι προδότες ότι έστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά...

infognomonpolitics.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)