Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ »ΚΑΙΕΙ» όλη την Αττική! Δείτε όμως τί αντιπολίτευση έκανε τα προηγούμενα χρόνια…

Σχόλιο ιστολογίου:
σε αυτή την υπέρτατη οδύνη, δεν έχουμε λόγια ....
Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των ανθρώπων που χάθηκαν και να δώσει δύναμη στις οικογένειες τους.



Έκαναν αντιπολίτευση στις στάχτες των πυρκαγιών. Τώρα όχι μόνο δεν δέχονται την κριτική, απαιτούν και να τους ευχαριστούμε!
Με τίτλο «Έγκλημα διαρκείας» είχε κυκλοφορήσει η Αυγή στις 25 Αυγούστου 2009:

«Η ανικανότητά της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την καταστροφή αποκαλύφθηκε με εξαιρετικά οδυνηρό τρόπο» δήλωνε ο Αλέξης Τσίπρας το 2007, με αφορμή τις εκτεταμένες πυρκαγίες εκείνης της χρονιάς στην Πελοπόννησο και σε άλλες περιοχές. «Η κυβέρνηση έχει γελοιοποιηθεί πλήρως με τα επικοινωνιακά της ευρήματα περί ασύμμετρης απειλής».
Τι έγραφε ο Ζαχαριάδης το 2012 και τι γράφει σήμερα.
2 tweet του Κώστα Ζαχαριάδη φανερώνουν με τον χαρακτηριστικότερο τρόπο τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
«Πυρκαγιές 2012… άλλη μια φορά στο παρά 5′ και απροετοίμαστοι» ‘εγραφε το 2012 ο διευθυντής της ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος:
Ο ίδιος άνθρωπος τώρα έγραψε στο twitter: «Οι πυρκαγιές δεν είναι πρόσφορο έδαφος για κομματική αντιπαράθεση και αντιπολίτευση χαρακωμάτων. Χρειάζεται στήριξη σε όσους δίνουν τη μάχη»
Τόσκας για Κύθηρα: Αντί να μας λένε «ευχαριστώ», μας κάνουν και κριτική
Στην κυβέρνηση φαίνεται πως όχι μόνο δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση, αλλά απαιτούν να ακούσουν και «ευχαριστώ» για την καταστροφή των τελυταίων ημερών.
Ο Νίκος Τόσκας στις 22 Αυγούστου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο FM, δήλωνε:
«Υπήρξαν και κάποιες μεγαλύτερες πυρκαγιές, υπήρξε και κάποια επικοινωνιακή εκμετάλλευση, υπήρξε και μία μοναδική περίπτωση, στα δύο χρόνια που είμαι στο υπουργείο, που, αντί για ευχαριστώ που διαθέσαμε όλα τα μέσα, υπήρξε κριτική».

omadaalithias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)