Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

H ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΡΝΙΩΝ

Image result for ΠΟΥΤΙΝ
Σχόλιο ιστολογίου:
μια άλλη άποψη αναπτύσσεται στο κείμενο που ακολουθεί. Μήπως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση; 

ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΡΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
 Κάποτε έλεγε ο Λιακόπουλος, «Στον Πούτιν, πουτινιές θα κάνουμε»? ΠΟΣΟ δίκιο είχες Δημοσθένη! Ο Τσίπρας πάει να μας πουλήσει στους Ρώσους για να μας «σώσει» από τους άλλους! Έτσι βάζει όλο του το παρεάκι με τους πλουτοκράτες όπως ο Μπόμπολας, ο Κοπελούζος, και ο Κούτρας να παίζουν μπάλα ελεύθερα, ενώ έφερε και το Σαββίδη μεταγραφή από το εξωτερικό. Και μετά και καλά διώχνει τους διπλωμάτες γιατί θίχτηκε. Για τα μάτια του κόσμου.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Είναι ΟΛΟΙ τους πράκτορες του Πούτιν και των Κινέζων. Οι
υποδομές, η ενέργεια, ακόμη και ο επιχειρηματικός κόσμος ελέγχονται από τους ξένους. Μέσα από ανίερες συμμαχίες, ΤΙΠΟΤΑ δεν θα μείνει ελληνικό για εμάς! Αντίθετα οι πλουτοκράτες θα χοντραίνουν τα πορτοφόλια τους, ενώ παραδίδουν τον απόλυτο έλεγχο της χώρας στους ξένους ηγέτες.  
Ο Κοπελούζος από τη μία με τους Ρώσους της Gazprom στον Προμηθέα και από την άλλη με τους Κινέζους της Shenhua, σε λίγο θα ελέγχει κάθε πότε ανάβουμε φώς το βράδυ να πάμε στο μπάνιο, και θα πλουτίζει ενώ εμείς φτωχαίνουμε για να ζεσταθούμε μέσα στο καταχείμωνο, καθώς η χώρα μας μετατρέπεται σε τριτοκοσμική κόλαση, υποχείριο των αφεντικών του. Ο Μπόμπολας έχει πλήρη έλεγχο των βασικών υποδομών της χώρας, και πλέον παίζει δυνατά και σε ενέργεια, ενώ κοιτάει να επεκτείνει την δραστηριότητά του στον κλάδο. Και ο Κούτρας, όλοι βλέπουμε τι γίνεται τον τελευταίο καιρό… Εμφύλιος κανονικότατα. Και τέλος πάμε στο Δούρειο Ίππο Δον Ιβάν, που ήρθε φέροντας δώρα για όλους, και προωθώντας ξεκάθαρα την ατζέντα του αφεντικού του, έρχεται με τα κουμπούρια του να μας φοβερίσει αν δεν υπακούσουμε.
Πρέπει να το αντιληφθούμε! Είμαστε κάτω από Ρωσικό ζυγό. Ότι δεν κατάφεραν στον εμφύλιο, το κατάφεραν τώρα κάτω από την αμφίεση της επιχειρηματικότητας, και της ανάπτυξης, που μας επέβαλλαν οι Γερμανοί, και τώρα τους γυρίζει μπούμερανγκ. Ως πότε θα μας επιβάλλει τα νταβατζιλίκια του ο Βλαδήμηρος μαζί με τα κολλητάρια του τον Αλέξη, τον Πάνο, το Μιχαλολιάκο και όλο το τρελοπαρεάκι τους?


Πού πάμε ρε παιδιά....

Πάνος. Φ. 
Ιούλης 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)