Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Η αποποίηση ευθύνης της κυβέρνησης με ψεύτικα έγγραφα ...

Σχόλιο ιστολογίου:

απορούμε πόσα θα ανεχτεί ο Ελληνικός λαός ακόμα; Δέκα χρόνια ψέματα, από όλες τις κυβερνήσεις με χειρότερη την τελευταία, αυτή που οι αντιμνημονιακοί πέρασαν τα χειρότερα μνημόνια, αυτοί που φώναζαν κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και δημιούργησαν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αυτοί που έλεγαν για τους άλλους ότι κάθισαν στα τέσσερα ενώ τώρα οι ίδιοι είναι στα πέντε με το κεφάλι κάτω.
Δέκα χρόνια ζούμε την πολιτική αηδία, το πολιτικό προδοτικό σίχαμα που τελικά μας σκοτώνει καθημερινά με πολλούς τρόπους ...
Πόσα ακόμα θα ανεχτούμε ;;;;

«Καταπέλτης» ο δήμαρχος Ραφήνας στο ΘΕΜΑ 104,6: Άφησαν τον κόσμο να καεί και προσπαθούν να καλυφθούν με πλαστό έγγραφο

«Μου έδωσαν εντολή εκκένωσης και δεν την ειπα στην οικογένειά μου;» αναρωτήθηκε και επέμεινε στις καταγγελίες για πλαστογραφία εκ μέρους της συμβούλου της περιφέρειας Αττικής

Στις καταγγελίες του για την πλαστογραφία εγγράφου από τη σύμβουλο της περιφέρειας Αττικής Ιωάννα Τσούπρα όσον αφορά την εντολή εκκένωσης στο Μάτι επέμεινε ο δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.
«Οι άνθρωποι, οι πυροσβέστες, αποδεδειγμένα δεν έδωσαν ποτέ ενημέρωση για
εκκένωση, πανικοβλήθηκαν και δεν έδωσαν την εντολή για εκκένωση. Τρέξανε ενώ η φωτιά έκαιγε τους ανθρώπους να κάνουν συντονιστικό όργανο, στις 20:30, μετά την πυρκαγιά, για να αποφασίσουν τι θα κάνουν» υποστήριξε ο κ. Μπουρνούς.



Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για μια προσπάθεια «να μετατεθούν ευθύνες σε ανθρώπους που βοήθησαν».

Αναρωτήθηκε, μάλιστα, «μου έδωσαν εντολή εκκένωσης και δεν την ειπα στην οικογένειά μου; Που έμεινα μαζί με τα παιδιά της πολιτικής προστασίας και σώσαμε 10 άτομα που καίγονταν στην οδό Δημορκρατίας που έγινε η εκατόμβη των νεκρών».

«Η περιφερειακή σύμβουλος θέλησε να καλυφθούν όλοι πίσω από το μιλητό. Είναι οι δύο συνεργοί που επιβεβαιώνει ο ένας τον άλλο» πρόσθεσε ο κ. Μπουρνούς.

Όπως εξήγησε ένα από τα στοιχεία που τους πρόδωσε ήταν ότι «το έγγραφο ξεκινά ότι η αρμόδια ενημέρωσε για τη φωτιά στην Κινέττα και την Καλλιτεχνούπολη που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του δήμου Ραφήνας αλλά η κοπέλα δεν γνώριζε ότι βρισκόταν στα όρια του δήμου Πεντέλης».

«Δεν πήραν καμία απόφαση για εκκένωση και άφησαν τον κόσμο να καεί σαν τα ποντίκια» υπογράμμισε ο δήμαρχος Ραφήνας.

Αποκάλυψε, δε, ότι ο ίδιος έχει μεταβιβάσει την αρμοδιότητα της Πολιτικής Προστασίας. «Δεν είμαι επικεφαλής της πολιτικής προστασίας. Αυτοί νομίζουν ότι έστελναν σήμα σε μένα αλλά το έστελναν στον αρμόδιο αντιδήμαρχο».

Νωρίτερα ο δήμαρχος Ραφήνας είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ότι στο ίδιο πλαστό έγγραφο φαίνεται ότι στη συνεδρίαση του Συντονιστικού που υποστηρίζει πως δεν έγινε ποτέ, συμμετείχε τόσο ο Δήμαρχος Διονύσου, όσο και ο ίδιος, στον οποίο δόθηκε εντολή εκκένωσης της περιοχής.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Μπουρνούς διαψεύδει τα παραπάνω, τονίζοντας πως «αυτοί είναι πολλοί και εγώ είμαι ένας, αλλά έχω τις αποδείξεις στα χέρια μου, θα τις καταθέσω και τότε θα δούμε ποιος θα πάει φυλακή» και αναφερόμενος στα αποδεικτικά στοιχεία έκανε λόγο για μάρτυρες και υλικό από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας.

Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)