Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Η υπουργός Aμυνας της ΠΓΔΜ: ...να σταματήσουν οι Ελληνες να τραγουδούν τον ύμνο της Μακεδονίας και να φωνάζουν συνθήματα όπως «η Μακεδονία είναι Ελληνική»!

TA NEA: Πρωτοφανής πρόκληση

Υπουργός Αμυνας της ΠΓΔΜ : Σταματήστε να τραγουδάτε το «Μακεδονία ξακουστή»



Να σταματήσουν οι Ελληνες να τραγουδούν τον ύμνο της Μακεδονίας και να φωνάζουν συνθήματα όπως το «η Μακεδονία είναι Ελληνική», ζήτησε η αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Αμυνας της γείτονος.


Η υπουργός Aμυνας της ΠΓΔΜ Ραντμίλα Σεκερίνσκα προχώρησε σε πρωτοφανή πρόκληση απέναντι στη χώρα μας, ζητώντας να σταματήσουν οι Ελληνες να τραγουδούν τον ύμνο της Μακεδονίας και να φωνάζουν συνθήματα όπως «η Μακεδονία είναι Ελληνική»!
Στον απόηχο της αποβολής μαθητών στον Γέρακα επειδή τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή» και αποβλήθηκαν, η Ραντμίλα Σεκερίνσκα δήλωσε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, πως τέτοια συνθήματα δεν κινούνται στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών, και έκανε επίσης λόγο για «δυνάμεις που αντιτίθενται στην περιφερειακή συμφιλίωση και οι οποίες θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν τα Βαλκάνια».
«Αυτό που συνέβη στην Ελλάδα δεν είναι στο πνεύμα της φιλίας, δεν είναι στο πνεύμα της δημιουργίας καλών σχέσεων γειτονίας. Υπάρχουν οργανωμένες ομάδες που αντιτίθενται στο νέο πνεύμα που θέλουμε να επικρατήσει στην περιοχή» δήλωσε η Ραντμίλα Σεκερίνσκα, αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Αμυνας της ΠΓΔΜ.
Στο πλαίσιο αυτό, η υπουργός Αμυνας της ΠΓΔΜ εκθείασε τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας ότι δείχνει τον σωστό τρόπο για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)