Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Διονύσης Μακρής 22-11-2018:ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,ΚΑΙ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Η εκπομπή του ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗ "ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ (δια)ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ" στο κανάλι της ΟΔΥΣΣΕΙΑ tv, με καλεσμένο του διεθνολόγο και πρώην βουλευτή Ηλία Καλλιώρα. 

Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ ( Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ megasfilippos) 

Η άποψη μου για το θέμα της αναλαμπής προσωπικά είναι αρνητική και
εξακολουθώ να την θεωρώ Μεγάλη Πλάνη. Το ότι δημοσιεύω και βιντεο ( με αδελφούς) που είναι υπέρ της αναλαμπής δεν σημαίνει ότι ταυτίζομαι με τις απόψεις τους. Υπάρχουν στο κανάλι μου πολλά βιντεο και για άλλα θέματα στα οποία δεν συμφωνώ με τις απόψεις των ομιλητών. Αυτό δεν σημαινει ότι θα τους κόψω το βήμα.Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν πλάνη,άλλα δεν είναι από κακή προαίρεση,αγωνίζονται για την πίστη και την Ορθοδοξία καλοπροαίρετα από την δική τους σκοπιά... Και ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτό που λέει... Κακοπροαίρετους,μάγους «χριστιανούς»,αιρετικούς,και απατεώνες, δεν προβάλω από το κανάλι μου,ούτε από το Ιστολόγιο μου,και τους καταγγέλω δημοσίως.Η έννοια τηλεοπτικό κανάλι(που είχα και άλλοτε σε τοπική εμβέλεια για πολλά χρόνια) έχει αυτή την σημασία,να μπορεί να εκφράσει κάποιος ελεύθερα τη γνώμη του,και να αναλάβει την ευθύνη για αυτό που λέει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)