Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Τσιπρέσκου Προδότη Ιούδα Ισκαριώτη

Περίπου 600 Γυμνάσια τελούν υπό κατάληψη. Εκατοντάδες τα πανό. Αλλά ο «Παντεπόπτης Οφθαλμός» βρήκε ότι κάπου κάποιος σήκωσε ένα πανό που έγραφε «η Δημοκρατία Πούλησε τη Μακεδονία».


 Ολόκληρο το Προδοτικό Τόξο, τα Κομμούνια, η Αλίτ, και φαλακρομουσάτος εκπρόσωπος προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από αυτό το πανό που το είδαν μόνο αυτοί.

 Αυτός που έφτιαξε είμαι σίγουρος ότι δεν είναι απλά γνωστός του Αλιέκσι , αλλά ότι είναι στο μισθολόγιο της Κουμουνδούρου. 

Η ουσία είναι ότι οι μπολσεβίκοι, ο Τσιπρέσκου, οι εκσυχρομιστές μεταρρυθμιστές του Σόρος και οι ΝΑΤΟαριστεροί, πούλησαν τη Μακεδονία στους συντρόφους τους, από τη ΣΝΟΦ. 

-ΣΝΟΦ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο

 -Τσιπρέσκου Προδότη Ιούδα Ισκαριώτη

deltio11.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)