Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

«Βροχή» οι μηνύσεις κατά Τσίπρα-Κοτζιά για την Συμφωνία των Πρεσπών

Το Σκοπιανό και η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, φαίνεται πως έχει δυναμώσει τους Έλληνες και τους έχει κάνει μία γροθιά. Από την μία οι μαθητές ξεχύνονται στους δρόμους και από την άλλη πέφτουν βροχή οι μηνύσεις κατά των Τσίπρα-Κοτζιά.
Μπορεί η δικογραφία για το C4I και τον πρώην Υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου να μονοπώλησε το ενδιαφέρον, αλλά στη Βουλή «έβρεξε» γενικώς δικογραφίες, που διαβιβάστηκαν σε αυτή από τον Άρειο Πάγο κατόπιν μηνύσεων πολιτικών και κοινωνικών φορέων εναντίον του πρωθυπουργού και άλλων κυβερνητικών στελεχών.
Η δικογραφία για τον Αλέξη Τσίπρα και τον τέως υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, σχηματίστηκε μετά από μηνύσεις πολιτών για τη σύναψη της συμφωνίας των Πρεσπών.
Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, διερευνάται για πράξη ρατσιστικής δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων, κατόπιν καταγγελίας του Εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, μετά από τη δημοσιοποίηση από τον Υπουργό των προσωπικών και ιατρικών δεδομένων του κατηγορούμενου για την υπόθεση Energa Αριστείδη Φλώρου.
Η δικογραφία για τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, αφορά στη διερεύνηση του αδικήματος της μη συμμόρφωσης σε προσωρινή διαταγή δικαστηρίου, μετά από έγκληση του Δήμου Χίου το Σεπτέμβριο του 2018 για μη συμμόρφωση σε προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης ΚΥΑ σχετικά με την άδεια χωροθέτησης και κατασκευής Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης σε παραχωρηθέντα για 3 μόνο έτη χώρο του Δήμου.
Για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από μήνυση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, ενώ για την Υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου και τον υφυπουργό Τάσο Πετρόπουλο έπειτα από μήνυση του σωματείου «Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων- ΕΝΔΙΣΥ», για την καθυστέρηση έκδοσης των οριστικών αποφάσεων συνταξιοδότησης, με συνακόλουθη συνέπεια και την καθυστέρηση στην απονομή του εφάπαξ που δικαιούνται οι συνταξιούχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)