Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Πολυτεχνείο 2018: Πλήθος χρήσιμων ηλιθίων αποτίει φόρο βλακείας στην Ηλένια και Cia



Ήμουν και εγώ εκεί, αλλά το 1973. Από την πρώτη μέρα, ως το τέλος.
Με έβγαλε ο στρατός από την πύλη της οδού Στουρνάρη. Πήγαινα στις πορείες της επετείου από το 1974, ως το 1983. μετά δεν ξαναπήγα γιατί γηράσκω αεί διδασκόμενος . Και εμαθα και κατάλαβα.
Το «πολυτεχνείο» το ξεκίνησε το κλιμάκιο της Cia. O Γκας Αβράκωτος με τον Ιωαννίδη για να ανατρέψουν τον Μαρκεζίνη και τον Παπαδόπουλο. Για αυτό λέω Ηλένια Μαριάμ και Σία.
Οι πρωτεργάτες ήταν η συνεργάτες της ΚΥΠ από την «Μαμή», η «Διεθνής

Βιβλιοθήκη» και οι Μαοϊκοί. Τότε ήμουν στη σχολή του Εθνικού που είχαμε 5 ΑΑΣΠΕΔΕΣ και ήρθε απεσταλμένος να τους ειδοποιήσει.
Επειδή ήμουν νεαρός ηλίθιος πήγα και εγώ «μια βόλτα στην επανάσταση», και πετούσα νεράντζια στην αστυνομία μπροστά στην Πατησίων.
Οι παππούδες του ΣΥΡΙΖΑ, (ΚΚΕ Εσωτερικού/ΕΔΑ/Ρηγάδες) επειδή είχαν συμφωνήσει να πάρουν μέρος στις εκλογές κατήγγειλαν την προβοκάτσια. Οι τυχοδιώκτες του ΚΚΕ μπήκαν και το μαζικοποίησαν.
Η ΚΝΕ ειχε επικεφαλής την Καριστιάνη και τον Μαθιανάκη.
Το ΕΚΚΕ που κατάλαβε την Νομαρχία του Αιγάλεω επιτέθηκε στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως , πυροβόλησε ο φρουρός και άρχισε το έλα να δεις.


45 χρόνια μετά κανένας δεν μας έχει πει ποιος έβγαλε τους ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες. O Γκας Αβράκωτος και οι Ηλένια Μαριάμ και Σία, ήξεραν.

Σπυρίδων Χατζάρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)