Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Ντροπή! Η ΕΛ.ΑΣ. «αναγνώρισε» τα Σκόπια ως «Μακεδονία»… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ μετά τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ…


Άρον άρον αποσύρονται τα ημερολόγια της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2019, μετά τον σάλο που προέκυψε με τον χάρτη που αναφέρει τα Σκόπια «Μακεδονία».
Εκτός από αυτό, στον επίμαχο χάρτη ονομάζει Βόρεια Κύπρο τα Κατεχόμενα.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επιβεβαιώνεται ότι όντως διαπιστώθηκε πως “στα ημερολόγια έτους 2019 του Σώματος, που έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία, σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών”.
Όπως ήταν φυσικό, πολλοί αστυνομικοί δήλωναν πως δεν θα προμηθεύονταν ατζέντες που θα ανέγραφαν τα Σκόπια ως κράτος με το όνομα Μακεδονία.
Επιπλέον, υποδείκνυαν την αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ως υπεύθυνη για το φιάσκο, ενώ διερωτώνται για τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας από επίσημο δημόσιο Οργανισμό και ειδικά από το Σώμα Ασφαλείας.
Πάντως, το Αρχηγείο έσπευσε απόψε να ανακαλέσει άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες.

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)