Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΘΕΑΜΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!” ΤΟΥ “OPEN TV”


ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΘΕΑΜΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!” ΤΟΥ “OPEN TV”

Στην εκπομπή “ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!” ΤΟΥ “OPEN TVhttps://www.tvopen.gr/shows/eytyheite/about ” οι παρουσιαστές δίνουν αφειδώς συμβουλές και καθοδηγούν ανθρώπους που έχουν προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα για τον τρόπο που υποτίθεται ότι θα τα λύσουν ενώ μεταβάλετε σε ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΘΕΑΜΑ (ακόμα και σε καφενείο θα ντρέπονταν μπροστά σε αληθινά πρόσωπα να πουν όσα λένε υποτίθεται ανώνυμα στην τηλεόραση σε εκατομμύρια ανθρώπους) την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ (Reality Show) τους, την οποία εμπορευματοποιείτε και ξευτελίζετε συνειδητά και κυνικά με σκοπό το χρηματικό
κέρδος σας απαξιώνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο που προστατεύει και το Σύνταγμά μας (Άρθρο 2, παράγραφος  1. «O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας») καθώς η Πολιτεία μόνιμα κωφεύει...
Βέβαια όπως όλοι γνωρίζουμε δεν είναι η μόνη εκπομπή (υπάρχουν πολλές και με προσωπείο «κοινωνικής εκπομπής» ή «τηλεοπτικού παιχνιδιού») στην ελληνική τηλεόραση που αδίστακτα και ανήθικα μετατρέπει σε κερδοφόρο θέαμα (Reality Show) την πραγματική ανθρώπινη προσωπική ζωή (και το ιερό ανθρώπινο πρόσωπο που είναι εικόνα του Θεού) θυσιάζοντας τα πάντα κυνικά στον βωμό του εύκολου και γρήγορου χρηματικού κέρδους ενώ θα μπορούσαν τα ΜΜΕ να προάγουν τον Πολιτισμό, τις πανανθρώπινες αξίες και το Ήθος Χριστού στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας και όχι να μεταβάλλονται σε «προαγωγοί άλλου τύπου» και σε Μέσα Μαζικής Εξόντωσης κάθε πνευματικής αξίας και εξαθλίωσης της κοινωνίας. 

Υ.Γ. ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ… ΟΣΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ) ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htmΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.

Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μουhttp://www.ελεύθερηβούληση.gr , http://www.freevolition.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)