Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Κύμα αναξιοκρατικών τοποθετήσεων στο ΥΠΕΘΑ

Ρουσφετολογία και ευνοιοκρατία μας καταγγέλλουν πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου του κ. Καμμένου.

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν από την Ειδική Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ, οι νέες τοποθετήσεις των πολιτικών υπαλλήλων, όπου όπως ενημερωθήκαμε με μηνύματα διαμαρτυρίας, υφίσταται αδιαφάνεια, αναξιοκρατία και άδικη μεταχείριση, καθώς αυτές πραγματοποιήθηκαν με καθαρά κομματικά κριτήρια εξυπηρέτησης των «δικών μας παιδιών».
Εμείς αναρωτιόμαστε, αν η πρακτική αυτή εκπορεύεται κατευθείαν από την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. Σε κάθε περίπτωση, είναι καταδικαστέα αφού πλήττει καίρια όχι μόνο την αξιοκρατία και την ισοπολιτεία, αλλά και την ίδια την αποτελεσματικότητα των πολιτικών υπαλλήλων, οι οποίοι αποτελούν πολύτιμο γρανάζι του ΥΠΕΘΑ.
Και μέσα σε όλα αυτά, διατηρούνται αλχημείες του παρελθόντος. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η κα ……, η οποία αν και είναι τοποθετημένη σε Διεύθυνση του ΓΕΣ ως επικεφαλής γραμματείας, είναι αποσπασμένη για πολλά χρόνια στο ΓΕΕΘΑ και μάλιστα σε υψηλό κλιμάκιο, συνεχίζοντας όμως να εισπράττει το σχετικό επίδομα περίπου των 200€ μηνιαίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)